31 yaşındaki The Walking Dead oyuncusu ölü bulundu

Yetkililer Moses J. Moseley'nin ölüm nedenine yönelik inceleme yürütüyor

Moses J. Moseley, 2012'de Entertainment Weekly'nin kapağında yer almıştı (Instagram/@mosesmoseley)

The Walking Dead'deki Mike rolüyle tanınan aktör Moses J. Moseley 31 yaşında hayatını kaybetti. 

TMZ'nin bildirdiğine göre Moseley çarşamba ABD'nin Georgia eyaletinin Stockbridge kentindeki Hudson Bridge bölgesinde ölü bulunmuştu. Aktörün nasıl öldüğüne ve cesedinin oraya nasıl geldiğine dair inceleme devam ediyor. Yetkililer cinayet ve intihar ihtimallerini değerlendiriyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Moseley'nin ailesinden bir kişi 23 Ocak'tan beri ondan haber alamadıklarını ve çarşamba kayıp ihbarında bulunduklarını söyledi. Adı belirtilmeyen akraba, ünlü aktörün kurşun yarasıyla hayatını kaybettiğini ancak tetiği kimin çektiğinin henüz bilinmediğini bildirdi.

Moseley'nin menajeri Tabatha Minchew ise yaptığı açıklamada, "Tanıştığı herkes onu severdi. Herkesin gözünde böyle parlak bir ışıktı" ifadelerini kullandı. 

Michew ayrıca şunları dile getirdi:

Moses harika biriydi ve onunla tanışma fırsatınız olsaydı gününüzü harika kılardı. Çok yetenekliydi, harika bir arkadaştı ve her şey için arayabileceğiniz türdendi. Hayattan ve eğlence sektöründe çalışmaktan hep heyecan duyardı.

Moseley, 2012 ve 2015 arasında The Walking Dead'de Danai Gurira'nın canlandırdığı Michonne'un evcil zombilerinden biri olan Mike'ı oynamıştı. 

 

 

Zombi dizisinin yayımlandığı televizyon kanalı AMC'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda The Walking Dead ailesinin üzüntü duyduğu ve "dualarının Moseley'le olduğu" belirtildi. 

 

 

Moseley, HBO dizisi Watchmen'de ve 2013 yapımı Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak'ta (The Hunger Games: Catching Fire) rol almıştı. 

 

Independent Türkçe, TMZ, People

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU