Üç çocuğu olan Prens William: Eşim Kate daha fazlasını istemiyor

Cambridge Dükü hastane ziyareti sırasında eşine espri yaptı

Çocuklarıyla özel olarak çok fazla vakit geçiren Prens William ve Kate Middleton örnek ebeveynler olarak biliniyor (Kensington Sarayı)

Birleşik Krallık'ın Lancashire bölgesindeki Clitheroe Halk Hastanesi'ni perşembe ziyaret eden Prens William gezisi sırasında eşi Kate Middleton'ın daha fazla çocuk istemediğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

40 yaşındaki Cambridge Düşesi kendilerini izleyenlerden birinin bebeğini kucağında tutarken, kendisinden bir yaş küçük Prens William "Eşime daha fazla fikir vermeyin" diye şaka yaptı.

Kate Middleton isteksiz biçimde küçük kızı ailesine teslim ederken Prens William, "Onu yanına alamazsın" diye ekledi. 

Nisan 2011'de evlenen Kraliyet çiftinin üç çocuğu var. Prens George 8, Prenses Charlotte 6 ve Prens Louis 3 yaşında. 

Middleton, 2020'de Cambridge Dükü'nün daha fazla çocuk istemediğinden bahsetmiş ve "William'ın artık çocuk istediğini düşünmüyorum" demişti. 

 

 

Prens William ise her ne kadar daha fazla çocuk istemese de baba olmaktan memnun olduğunu başka röportajlarda belirtmişti. 

Cambridge Dükü, When Ant and Dec Met The Prince: 40 Years of the Prince's Trust (Ant ve Dec Prens'le Tanıştığında: Prince's Trust'ın 40 Yılı) adlı belgeselde şu ifadeleri kullanmıştı:

Eskisinden çok daha duygusalım. Hiçbir zaman bir şeyler hakkında çok fazla üzülmezdim ya da endişelenmezdim. Ama şimdi en küçük şeylerde bile gözyaşıyla doluyorsun, dünya genelinde yaşananlardan ya da bir baba olarak çok daha fazlasından etkileniyorsun. 

Prens William, henüz 15 yaşındayken annesi Prenses Diana'yı kaybettiğini hatırlatarak şunları eklemişti:

Çocuklarınızın büyüdüğünü görmemenin fikri bile korkunç.

Cambridge Düşesi ise 2017'de şu itirafta bulunmuştu:

Kişisel olarak anne olmak çok ödüllendirici ve harika bir deneyim. Bununla birlikte çoğu annenin sahip olmadığı desteğe evde sahip olan benim için bile bazen büyük bir zorluktu. Hiçbir şey sizi anne olmanın ezici deneyimine gerçekten hazırlayamaz.

 

Independent Türkçe, Page Six, Good To Know

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU