Harry Potter yıldızı Emma Watson rol arkadaşları Daniel Radcliffe ve Rupert Grint'le ilişkisini anlattı

Serinin ilk filmi Felsefe Taşı, 2001'de vizyona girdiğinde büyük bir çılgınlığı beraberinde getirmişti

Emma Watson'ın canlandırdığı Hermione Granger ve Daniel Radcliffe'in oynadığı Harry Potter büyücülük dünyasının kaderini değiştirmişti (Warner Bros)

Harry Potter serisinde canlandırdığı Hermione Granger karakteriyle tanınan Emma Watson, 2011'de sona eren serinin ardından rol arkadaşlarıyla arasının nasıl olduğundan bahsetti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Watson serinin 20. yılını kutlamak üzere hazırlanan Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (Harry Potter 20. Yıldönümü: Hogwarts'a Dönüş) adlı özel yapımda Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes gibi oyuncularla yeniden bir araya gelmişti. 

Vogue dergisinin Britanya edisyonuna verdiği ve 12 Ocak'ta yayımlanan röportajda özel yapımdan da bahseden Watson, serinin diğer başrol oyuncuları Radcliffe ve Grint'le şu anki ilişkisine dair konuştu. 31 yaşındaki aktris hâlâ iletişim halinde olduklarını ancak yazışmak yerine bizzat görüşmeyi tercih ettiklerini söyledi. 

Watson hem Grint hem de Radcliffe'in WhatsApp gibi uygulamalardan nefret ettiğini dile getirerek şu ifadeleri kullandı: 

İkisi de WhatsApp'tan ve genel olarak telefonlarından nefret ediyor. Aslında üçümüz elektronikten gerçekten uzak durmaya çalışıyoruz, bu yüzden uygulamalar iletişimimizde büyük bir etkiye sahip değil. Grup sohbeti yapmıyoruz ama bireysel olarak konuşuyoruz. Rupert çarşamba bana kızının fotoğraflarını gönderdi ve öldüm.

Aktris, Radcliffe'le birbirlerini sakinleştirdiklerini de şu şekilde aktardı:

Dan ve ben genellikle birbirimizin sinirlerini yatıştırmaya çalışırız. İkimiz de esas olarak ilgi odağının dışında kalmaya çalışıyoruz bu yüzden başka bir ilgi dalgasının geleceğini bilerek birbirimizin desteğini almak güzel.

 

Independent Türkçe, British Vogue, Screenrant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU