Ahmet Hakan: Tutar mı tutmaz mı

"Kılıçdaroğlu ve ekibi, cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili olarak halkın huzuruna şöyle bir tabloyla çıkmayı planlıyorlarmış"

Fotoğraflar: AA

“İşittiğime göre CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi, cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili olarak halkın huzuruna şöyle bir tabloyla çıkmayı planlıyorlarmış”

Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, Millet İttifakı’nın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığı, üç muhalefet partisi liderini de Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak aday göstereceğini öne sürdü.

Hakan, bugünkü köşe yazısında “İşittiğime göre CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi, cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili olarak halkın huzuruna şöyle bir tabloyla çıkmayı planlıyorlarmış” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hakan bu tabloyu şöyle aktardı:

Cumhurbaşkanı adayı: Kemal Kılıçdaroğlu.

Cumhurbaşkanı yardımcı adayı: Meral Akşener (Başbakan)

Cumhurbaşkanı yardımcı adayı: Ali Babacan (Ekonomi)

Cumhurbaşkanı yardımcı adayı: Ahmet Davutoğlu (Dış İşleri)

Cumhurbaşkanı yardımcı adayı: Temel Karamollaoğlu

Ahmet Hakan, şu yorumu yaptı:

Bunun üzerine epeydir düşünüyorum: Bu tutar mı, tutmaz mı? Ne yalan söyleyeyim. Kafam karışık bu konuda.  Bazen...

“Vay! Vitrine bak! Ne istersen var. Birini beğenmediysen öbürü var. Herkese seslenen bir isim mevcut” falan diyerek... Tutabileceğini düşünüyorum.

Bazen de... “Hepsi birleşmiş, Erdoğan tek. Ahali sevmez bu tür birleşmeleri. Her biri bir tarafa çeker diye düşünür” falan diyerek... Tutmayabileceğini düşünüyorum. Siz ne düşünürsünüz acaba?

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU