Selena Gomez, Cara Delevingne'le yaptırdıkları ortak dövmenin anlamını açıkladı

29 yaşındaki şarkıcı bunun eşleşen ilk dövmesi olmadığını da söyledi

Selena Gomez ve Cara Delevingne birbirinin aynı "Gül Goncası" dövmeleri yaptırdı (Instagram/@bangbangnyc)

Selena Gomez, Cara Delevingne'le aynı dövmeleri yaptırdıklarının ortaya çıkmasıyla ilişki yaşadıklarına dair söylentilerin gündeme gelmesinin ardından, aynı dövmeye sahip olmalarının anlamını açıkladı.

29 Aralık'ta ünlülerle çalışan dövme sanatçısı Bang Bang, Instagram profilinde Gomez'in en son dövmesinin (ensesindeki pembe bir gül) bir fotoğrafını yayımlamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Aynı gün sonraki bir gönderisinde Bang Bang (gerçek adı Keith Scott McCurdy) 2,5 milyon takipçisine Gomez'in Only Murders in the Building filmindeki rol arkadaşı ve dostu Delevingne'e de aynı tasarımda bir dövme yaptığını söylemişti.

Bu haberle, geçen yıl kasımda New York'ta öpüşürken görüntülenmelerinin ardından Delevingne ve Gomez'in flört ettiğine dair söylentiler ortaya çıkmıştı.

10 Ocak Pazartesi günü Gomez, katıldığı Live with Kelly and Ryan programında dövmenin "birkaç farklı anlama geldiğini" söyledi.

Ama ben ve tanıdığım en iyi arkadaşlarımdan biri olan Cara (Delevingne), onunla tanıştığımda belki 16 yaşındaydım, bana 'Rosebud' (gül goncası) diyor. Yani bu bir lakap ve ben de her zaman bir gül istemişimdir.

Gomez ayrıca sunucular Kelly Ripa ve Ryan Seacrest'e, annesi Julia Michaels ve birkaç en iyi arkadaşı da dahil, "hayatında gerçekten önemli iz bırakan kişilerle" eşleşen birden fazla dövmesi olduğunu söyledi.

Açık kimlikli biseksüel olan Delevingne ve Gomez, Fransız Rivierası'nda tatil yaparken çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra ilk kez 2014'te ilk kez romantik olarak birbirlerine yakıştırılmıştı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


2015'te Pride Source'la yaptığı bir röportajda Gomez, söylentileri "umursamadığını" söylemiş ve Delevingne'in "kendisini rahat hissettirdiğini" eklemişti.

"Good For You" adlı parçayı seslendiren Gomez, şöyle devam etmişti:

(Delevingne) çok eğlenceli ve son derece maceracı ve bazen bunu hayatımda istiyorum, bu yüzden aldırış etmedim. Bayıldım.

Aynı röportajda Gomez geçmişte cinselliğini "kesinlikle" sorguladığını da söylemişti.

Daha öncesinde Justin Bieber ve Taylor Lautner'la birlikte olan şarkıcı, "Derinlerde kim olduğunuza dair bir bakış açısı kazanmanın, kendinizi sorgulamanın ve kendinize meydan okumanın sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bunu yapmak önemli" diye eklemişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU