6 ayda 40 kilo veren eski ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, zayıflamanın püf noktalarını paylaştı

Ne ameliyat oldu ne de kelepçe taktırdı

Mike Pompeo, 2017-2018 arasında eski ABD Başkanı Donald Trump yönetimi döneminde CIA Direktörü'ydü (Kolaj: Reuters/Samuel Corum/New York Times)

Eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo 6 ayda nasıl 40 kilo verdiğini anlattı.

ABD'deki ünlü tabloid gazetelerden New York Post'a konuşan Pompeo, kilo verme başarısının sırlarını paylaştı.

Pompeo, 14 Haziran'da tartıldığında neredeyse 136 kilo olduğunu görünce, ertesi gün eşi Susan Pompeo'ya "O gün bugün" dediğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kilo vermek için elinden geleni yapma kararı aldığını belirten Pompeo, "Egzersize başladım. Neredeyse her gün spor yaptım ve düzgün beslendim. Kilolar da azalmaya başladı" ifadelerini kullandı.

58 yaşındaki Pompeo, evinin bodrum katına bir spor salonu yaptırdığını söyleyerek "Haftada 5 ya da 6 kez buraya gelip yarım saat egzersiz yapmaya çabaladım. Öyle bilimsel bir tarafı da yoktu. Eğitmen ya da diyetisyenle çalışmadım. Tek başımaydım" dedi.

"Aslında hayatım boyunca kilo verme mücadelesi içindeydim" diyen Pompeo, daha sağlıklı bir hale gelebilmek için doğru kafa yapısını bulması gerektiğini belirtti.

mike-pompeo.jpg
Pompeo, spor salonuna dambıl setleri ve egzersiz bisikleti satın aldığını belirtti (Samuel Corum / New York Post)


"6 ay içinde 40 kilodan fazla verdiğini" söyleyen Pompeo, "Benim için mesele bunu doğru bir şekilde yapıp yeteri kadar disiplinli davranmak" dedi.

Ailesinin İtalyan kökenli olduğunu ve bu yüzden de makarna, ekmek, peynir ve tatlı gibi yemekleri sevdiğini belirten Pompeo, "Aile ve arkadaşlarımızla yine bu yemeklerin tadını çıkaracağız. Tabii bu sefer ben 'Salata alayım' diyen kişi olacağım" ifadelerini kullandı.  



Independent Türkçe, New York Post

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU