MHP lideri Bahçeli TURKOVAC aşısını tercih etti

MHP Genel Başkanı Bahçeli, vatandaşları TURKOVAC aşısı yaptırmaya davet etti

Fotoğraf: Twitter @dbdevletbahceli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hatırlatma dozu olarak TURKOVAC aşısını oldu.

Aşı uygulanırken çekilen fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan Bahçeli, "Yerli ve milli üretimimiz Turkovac aşımı oldum. Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını dikkate alarak, salgından en yakın zamanda kurtulacağımız ümidiyle tüm halkımızı Turkovac aşımızı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bakan Koca'dan teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Bahçeli'ye teşekkür etti. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'ye, salgınla mücadelenin her safhasında verdiği koşulsuz destek için şahsım ve sağlık camiamız adına teşekkür ederim. Varlığını daima yanımızda hissettik. TURKOVAC ile her birimiz gurur duymalıyız" ifadesini kullandı.

Bakan Koca ve Koronavirüs Bilim Kurulu üyeleri de hatırlatma dozu olarak TURKOVAC aşısı yaptırmıştı.

Bakan Koca, "Özellikle 50 yıl aradan sonra tamamen, yüzde 100 yerli, Türk bilim insanlarımız tarafından geliştirilen bu aşının çok tarihi önemde olduğunu ifade etmek istiyorum. Bunu bekleyen birçok vatandaşımızın olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımıza TURKOVAC ile aşı olmalarını, özellikle hatırlatma dozlarını da TURKOVAC ile yaptırmalarını ısrarla tavsiye ediyorum" diye konuşmuştu.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU