HBO, hayranların bulduğu hatalar üzerine Harry Potter özel bölümünü elden geçirdi

Bölümün yeni halinde Emma Watson'ın doğru çocukluk fotoğrafı ve Phelps ikizleri için doğru isim etiketleri yer alıyor

HBO Max, hayranların ve oyuncu kadrosunun orijinal bölümdeki hataları yayın devine bildirmesi üzerine, yeniden bir araya gelme özel bölümü Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts'ın (Harry Potter 20. Yıldönümü: Hogwarts'a Dönüş) yeni halini yayımladı.

Tek bölümlük programın yeni yılın ilk gününde yayımlanmasından kısa bir süre sonra birçok Twitter kullanıcısı seride Hermione Granger'ı oynayan Emma Watson'la ilgili bir bölümde oyuncu Emma Roberts'ın fotoğrafının kullanıldığına dikkat çekmişti.

Özel bölümün yapımcıları "İyi fark ettiniz, Harry Potter hayranları!" açıklamasıyla yanıt verdi.

Yanlış etiketlenmiş bir fotoğrafa dair bir kurgu hatasına dikkatimizi çektiniz. Şimdi bölümün yeni hali yayında.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkinci bir hataysa Weasley ikizlerinden biri olan George'u oynayan Harry Potter yıldızı Oliver Phelps tarafından fark edilmişti.

Özel bölümün orijinal halinde aktörün adı, diğer Weasley kardeşi Fred'i oynayan tek yumurta ikizi James Phelps olarak, James Phelps'in adı da Oliver Phelps olarak yazılmıştı.

Oliver Phelps, Instagram'da "Sanırım yıllar boyunca yaptığımız bütün o eşek şakalarından sonra birileri intikam almaya karar vermiş" diye espri yapmıştı.

HP'nin yeniden bir araya gelişinin bir parçası olmak harikaydı. Umarım hepiniz keyif almışsınızdır.

Filmlerde Draco Malfoy'u canlandıran Tom Felton, yorum kısmına şaka yollu bir şekilde "Ben yaptım" yazdı. Malfoy ve Weasley ekiplerinin Hogwarts'taki evleri olan Slytherin ve Gryffindor arasındaki rekabeti sembolize etmek için bir yılan ve aslan emojisi ekledi.
 

weasley twins.png
Weasley ikizleri (YouTube / Warner Bros)


Neville Longbottom'u oynayan Matthew Lewis "Bu gerçekten de çok komik" diye ekledi.

Dostum. Ne bu? Haha.

Bölümün şu anda HBO Max üzerinden erişilebilen yeni halinde Phelps ikizleri için doğru etiketler bulunuyor.

Hogwarts'a dönüş, 2001'de ilk Harry Potter filminin vizyona girmesinin 20. yıldönümünü kutluyor. Özel bölümde filmlerin yapımı süreci, ekranda ve ekran dışında gelişen ilişkiler ve serinin küresel önemi hakkında oyuncular arasında yapılan röportajlar ve konuşmalar yer alıyor.

Önceki günlerde hayranlar Watson'ın Harry Potter'daki rol arkadaşı (Draco Malfoy'u canlandıran) Tom Felton'a "aşık olduğu" andan bahsetmesini mutlulukla karşılamıştı.

The Independent için kaleme aldığı ve özel bölüme 4 yıldız verdiği incelemede Roisin O'Connor, Hogwarts'a Dönüş'teki en "büyülü" anların genç oyuncuların setteki deneyimlerini içtenlikle anlatmasından doğduğunu yazdı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU