Daniel Radcliffe: Emma Watson ve Rupert Grint'in öpüşme sahnesinde tam bir hıyar gibi davrandım

Aktör, serinin ekibini yeniden bir araya getiren yeni özel yapım "Return to Hogwarts" kapsamında söz konusu ana dair düşünlerini anlattı

Rupert Grint ve Emma Watson, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'de (Warner Bros)

Daniel Radcliffe, Harry Potter'daki yıldız rol arkadaşları Rupert Grint ve Emma Watson öpüşme sahnesi çekerken "tam bir hıyar" gibi davrandığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Popüler fantastik film serisinde Ron Weasley'i oynayan Grint ve Hermione Granger'ı canlandıran Watson, Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'de (Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2) ekranda romantik bir an paylaşmıştı.

Oyuncular bu anı yeni yayımlanan, ekibi tekrar bir araya getiren özel yapım Return to Hogwarts'ta anımsadı.

Watson bu anı kendisinin ve Grint'in çekimler sırasında yaşamak zorunda kaldığı "en korkunç" şey olarak tanımladı.

Watson, "Bunun etkileyici bir öpüşme olması gerekiyordu ama doğrusu [Rupert] ve ben kıkırdamaya ve gülmeye devam ettik" dedi.

Asla becerememekten gerçekten korktum çünkü sahneyi ciddiye alamamıştık.

Radcliffe daha sonra durumu daha da kötüleştirdiğini açıklayarak şunları söyledi:

Bunu daha iyi hale getirmedim çünkü bana önemli ölçüde bu konuda tam bir hıyar olduğum söylendi ve 'Sete geleceğim ve onların [Rupert ve Emma] öpüşmesini izleyeceğim' diye düşünmüştüm.

Watson, öpücüğün "her açıdan çok yanlış" hissettirdiğini de söyledi ve iki rol arkadaşını "kardeşleri" olarak nitelendirdi.

Özel yapımın başka bir yerinde Radcliffe, çekimlerin son gününde daha yaşlı bir oyuncuya yazdığı flörtöz mesajı açıklarken Watson sette Felton'a "aşık olduğu" anı ayrıntılı biçimde anlattı.

Radcliffe de rol arkadaşı Gary Oldman'ı etkilemek için "havalı olmaya çalıştığından" bahsetti ve Ralph Fiennes, onu kötü Lord Voldemort rolünü kabul etmeye neyin ittiğini açıkladı.

İlk haberlerin aksine Harry Potter'ın tartışmalı yazarı J.K. Rowling gerçekte özel yapımda yer aldı. Rowling'in dahil olması trans bireyler hakkında yaptığı yorumlardan dolayı gelen tepkilerin ardından şüpheli hale gelmişti.

Oyuncu kadrosu, Emma Watson'ın seriden neredeyse ayrılacağı anı da konuştu. Özel yapım, merhum Alan Rickman'ı anarak kapandı ve bu an Harry Potter hayranlarını gözyaşlarına boğdu.

The Independent'ın Return to Hogwarts hakkındaki incelemesini buradan okuyabilirsiniz.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU