Kim Kardashian'ın menajeri Los Angeles'ta öldürüldü

Angela "Angie" Kukawasi'nin cesedi otomobilinin bagajında bulundu

Krdashian'ın menajeri 22 Aralık'tan beri kayıptı (AFP)

Müşterileri arasında Kardashianlar ve Nicki Minaj gibi şöhret sahiplerinin de bulunduğu ünlü isimlerin menajeri Angela "Angie" Kukawasi'nin otomobilinin bagajında ölü bulunduğu bildirildi.

Los Angeles polisi çarşamba günü  yaptığı açıklamada, menajerin erkek arkadaşı Jason Barker'ın Kukawasi'yi öldürme suçlamasıyla tutuklandığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Los Angeles polis teşkilatının açıklamasında, "Kukawasi'nin 49 yaşındaki erkek arkadaşı Jason Barker cinayet şüphesiyle tutuklandı. Van Nuys hapishanesine sevk edildi ve tutuklanmasının ardından Los Angeles County (sözcük anlamı kontluk; ABD ve Birleşik Krallık'ta yer alan Türkiye’de karşılığı olmayan idari birim -çn.) Bölge Başsavcılığı Barker aleyhinde cinayet suçlamasıyla dava açtı" dendi.

22 Aralık'ta Kukawasi'nin kayıp olduğu bildirilmişti.

Açıklamada, menajerin cesedinin ertesi gün Simi Valley'deki Patricia Bulvarı 1500 blokta, park halindeki aracının bagajında bulunduğu kaydedildi.

Cinayeti araştıran dedektifler, Barker'ın iddiaya göre Kukawasi'yi Sherman Oaks'taki konutlarında öldürdüğünü, cesedi aracın içine koyduğunu ve aracı Simi Valley'e götürdüğünü öne sürüyor.
 


Kardashianlar, Kukawasi'nin "çok özleneceğini" söyledikleri bir açıklama yaptı.

People dergisi, Kardashian-Jenner ailesinin "Angela gerçekten en iyisiydi. Her birimizi önemserdi ve imkansız şeyleri gerçek kılmıştı. Çok özlenecek. Bu en zor zamanlarında ailesine ve sevdiklerine en içten taziyelerimizi iletiyoruz" sözlerini aktardı.

Minaj da eski menajerinin ölümüyle ilgili taziyelerini sosyal medyadan paylaştı.

Minaj, Instagram gönderisinde, "Tanıyabileceğiniz en çalışkan, en güvenilir, en tatlı insandı. Bunu hak etmedin, Angela. Çocukların için kalbim acıyor. Huzur İçinde Yat" ifadelerini kullandı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU