CHP Grup Başkanvekili Özel: Soylu aklını yitirmiş bir meczup değilse sizi dinle kandıran biridir

CHP Grup Başkanvekili Özel, "Soylu, maşallah yeni deyimle 360 derece kampanya yapıyor bütün terör örgütleri için" diye konuştu

Fotoğraf: AA

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, İBB'ye yönelik büyük bir iftira kampanyası yürüttüğünü söyledi.

Özel, "Soylu, maşallah yeni deyimle 360 derece kampanya yapıyor bütün terör örgütleri için. Her yerde o. Canlı yayında, bildiriyle söylüyor, Twitter'dan paylaşıyor. Soylu'nun Türkiye'deki terör örgütleriyle ilgili kullanmadığı tek imkan billboard. Yakında onu da bekleriz. Ondan sonra herhalde Kandil'den yaldızlı bir teşekkür mektubu gelecek" diye konuştu.

"Tevfik Göksu, Süleyman Soylu kadar yalanda mahir değil"

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mahkeme kararı kesinleşmedikçe kimsenin suçlu ilan edilemeyeceğini vurgulayan Özel şunları kaydetti:

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, Süleyman Soylu kadar yalanda mahir değil. Göksu, 'Belediye koridorlarında konuşuluyor' demiş. Birisi hala savcıya vermediği kanıttan, öbürü dedikodudan bahsediyor. Dedikodu ise ülkeyi boşuna meşgul etmeyin, tespit ise savcıya gitmek için bir an bile tereddüt etmeyin.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Biz kendimiz yapmıyoruz. Biz inanıyoruz ki bize yaptıran Allah'tır" ifadesine de tepki gösteren Özel "Soylu aklını yitirmiş bir meczup değilse sizi dinle kandıran, dinle aldatan, bütün kusurlarını ve günahlarını 'Allah böyle istiyor' diyerek sizi kandırmaya çalışan biridir" dedi.

Bakan Soylu'nun sözleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada "Cenab-ı Allah biliyor. Milletimize hiç ihanet etmedik. Üzerimize ne kadar gelirlerse gelsinler hiç ihanet etmedik. Kim ne derse desin. Onun için sadece bizim yaptıklarımıza bakmayın. Biz kendimiz yapmıyoruz. Biz inanıyoruz ki bize yaptıran Allah’tır, bize yaptıran Allah’tır, bize yaptıran Allah’tır” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU