Squid Game yıldızları dizinin başarısının ardından yaşadıklarını anlattı: "Yemek yiyemez oldum"

Jung Ho-yeon, "Kendimi kaybediyordum" dedi

Dijital yayın platformu Netflix'in izlenme rekorlarını altüst eden dizisi Squid Game'in yıldızları elde edilen muazzam başarının ardından yaşadıklarını anlattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir hafta içinde Netflix'in gelmiş geçmiş en çok izlenen dizisi haline gelen Squid Game'in oyuncuları Jung Ho-yeon, Lee Jung-jae ve Park Hae-soo, The Hollywood Reporter'a hayatlarının nasıl değiştiğinden bahsetti.

Jung Ho-yeon, Kang Sae-byeok karakterini Lee Jung-jae, Seong Gi-hun'u Park Hae-soo da Cho Sang-woo'yu canlandırıyor. 

Instagram takipçilerinin sayısının bir günde 800 bin arttığını söyleyen Park, "Dürüst olmak gerekirse senaryoyu okuduğumda ve sonra ekiple tanıştığımda projenin başarılı olabileceğine dair bazı beklentilerim vardı" dedi. 

Jung ise şunları ekledi:

Squid Game'in başarısının büyüme hızını takip edemedim çünkü Kovid-19 pandemisi başladığından bu yana sanırım her şey daha hızlı yayılıyor ve bu internette bile böyle. Gerçekten çok hızlı gerçekleşti. Takip etmesi zordu.

Jung ayrıca bu süreçte kilo verdiğini şu ifadelerle belirtti:

Başarılı olduğunda bir haftada 2,5 kilo verdim. Yemek yiyemedim, stresten değildi. Sadece bu hissi bilmiyordum. 'Orada neler oluyor, ben kimim?' diye düşünüyordum. Kendimi kaybediyordum. Squid Game ekibiyle artık kendimi çok rahat hissediyorum, bu yüzden diğerleriyle birlikte başarıya yavaş yavaş alışabiliyorum. Ama evde tek başıma bu başarıyı izlerken, 'Ne?' diye düşünmüştüm.

Lee de benzer biçimde başarının boyutuyla nasıl başa çıkacaklarını bilemediklerini şöyle dile getiriyor:

Daha fazla oyunculuk deneyimim olmasına rağmen bunun ne olduğunu ben de bilmiyordum.

Squid Game'in 2. sezon çalışmalarının başladığı kasımda duyurulmuştu. Sevilen karakterlerin yeni bölümlerde neler yapacağı büyük bir merak konusu.

 

Independent Türkçe, The Hollywood Reporter, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU