Marvel hayranları bilet sırasında birbirine girdi

Tekme ve yumruklar havaya uçuştu

Meksika'da Marvel hayranları, Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'un (Spider-Man: No Way Home) ilk gösterimine bilet almak için birbirine girdi.

29 Kasım'da geçilen haberde, olayın Morelos eyaletinin başkenti Cuernavaca'da yaşandığı yazıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

New York Post'un aktardığı iddiaya göre sabırsızlıkla beklenen filmin, pazartesi ön satışa sunulan biletlerini bir an önce almak isteyen kişiler kavgaya tutuştu.

Başka bir iddiadaysa, bazı kişilerin sıraya kaynak yaptığı ve kavganın bu yüzden çıktığı öne sürülüyor.

Sinema salonunun önünde çekilen videoda, kimliği belirsiz bir grubun kavga ettiği görülüyor. Bazı kişiler yumruklanıp tekmeleniyor. Görüntü sosyal medyada çok sayıda farklı hesap tarafından paylaşılıp yüzbinlerce kişi tarafından izlendi.

Tom Holland'ın başrolde olduğu üçüncü Örümcek-Adam filmi, Marvel Sinematik Evreni'nin dışındaki eski Spider-Man filmlerinden karakterler de filmde yer alacağı için özellikle ilgi görüyor.

29 Kasım'da başlayan ön satıştan sonra dünya genelinde bazı bilet satış siteleri çökmüştü. Marvel hayranları, bilet alamadıklarını söyleyerek sosyal medyada tepkilerini dile getirmişti.

Öte yandan filmin biletlerinin e-ticaret platformu eBay'de 200 ile 25 bin dolar (yaklaşık 2 bin TL ile 330 bin TL) arasında satıldığı görülmüştü.

Marvel Sinematik Evreni'ne Çoklu Evren'i tam anlamıyla tanıtması beklenen filmde Holland'ın yanı sıra Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Doctor Strange de yer alacak.

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, 17 Aralık'ta vizyona girecek.

 

Independent Türkçe, New York Post, CBR, Diken

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU