Matrix Resurrections oyuncusu: Trinity'nin çok enteresan bir rolü olacak

Jessica Henwick çocukken izlediği seride yer almaktan gurur duyduğunu dile getirdi

Sinema tarihinin en ünlü serilerinden Matrix'in 4. filminde rol alan Jessica Henwick merakla beklenen yapıma dair konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Matrix Resurrections, serinin 2003'te vizyona giren son filmi Matrix Revolutions'daki olayların sonrasını konu alacak. Matrix evreninin en önemli karakterleri Neo, Trinity ve Morpheus farklı görünümlerle geri dönecek. 

Yeni filmde Bugs adlı karakteri canlandıracak Henwick büyük heyecan duyduğunu söyledi. Henwick serinin efsane oyuncuları Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'la çalışmaktan memnun olduğunu ve filmi izlemek için sabırsızlandığını dile getirdi.

Collider'a verdiği röportajda aktris, Reeves'a dair şu ifadeleri kullandı:

Hayranların Keanu'yu görecek olması beni heyecanlandırıyor. Onu seviyoruz. Onu Neo olarak seviyoruz. O muhteşem biri. Filmin atan kalbi ve yanlış yapma lüksü yok. Hayranların bundan gerçekten hoşlanacağını düşünüyorum.

Henwick, Trinity'yi canlandıran Carrie-Anne Moss hakkındaysa şunları dile getirdi:

Carrie-Anne'in bu filmde gerçekten ilginç bir rolü var ve bence birçok kişi onun ortaya koyduğu performanstan memnun olacak. Gerçekten bunu görmek için heyecanlanıyorum.

Matrix hayranları sevilen karakterlerin kaldıkları yerden nasıl devam edeceğini merakla bekliyor. Matrix Resurrection'ın fragmanında Reeves'ın oynadığı Thomas Anderson, yaşadığı dünyanın simülasyon olduğu gerçeğini unutmuş gibi görünüyordu. 

Filmde Neil Patrick Harris, Yahya Abdul Mateen II, Priyanka Chopra Jonas gibi isimler de rol alıyor. 

Bu yılın en merak edilen yapımlarından biri olan Matrix Resurrections, 24 Aralık'ta vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Collider

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU