3 aylık bebeğe şiddet uygulayan baba gözaltına alındı

Gaziantep'te 3 aylık bebeğine şiddet uygulayan baba Y.G. gözaltına alındı. Valilik bebeğin kafasında travmaya bağlı yaralanmalar olduğunu açıkladı

Görsel: Sosyal medya

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde çekildiği iddia edilen görüntü Gaziantep Gündem gazetesinin WhatsApp ihbar hattına gönderildi.

Videoda, bebeğin sürekli ağladığı ve babanın art arda vurduğu görüntüler yer alıyor.

Gaziantep Valiliği, 3 aylık bebeğini döven babanın gözaltına alındığını ve çocuğun ise hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bebeğin kafasında travmaya bağlı yaralanma oluştu

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Bazı sosyal medya mecralarında İlimizde çekildiği anlaşılan bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler yer almaktadır.

29.11.2021 tarihinde emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır. Hastaneye getirilen bebek C.G.’nin doktor raporunda kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilmiş, hastanede tedavisine başlanmıştır.

Olayın şüphelisi Y. G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve adli süreç başlatılmıştır.

"Hayati tehlikesi devam ediyor"

Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı İsmail Demir, bebeğin gece saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nden kendilerine sevkli olarak kafa travması şikayetiyle geldiğini söyledi.

Beyin kanaması tespit edilmesi üzerine bebeğin yoğun bakım takibi için hastanelerine getirildiğini dile getiren Demir şöyle konuştu:

Gece 1 civarında hastanemize geldiğinde şuur durumu uykuya meyilliydi, hareketlerinde biraz azlık vardı. Genel olarak çok da kötü değil ama iyi de değildi, şuur durumundan dolayı, travmaya bağlı olarak. Yapılan tetkiklerinde kanama tespit edildi. Ameliyatlık bir durumu yoktu ve medikal tedavisine başladık. Çekilen kontrol tomografilerinde kanamasında artış olmaması üzerine medikal olarak şu an yoğun bakımda tedavi etmekteyiz. Geçirdiği kanamadan dolayı hayati tehlikesi devam ediyor.

 

 

Independent Türkçe, AA

DAHA FAZLA HABER OKU