Dune yıldızı: 2. filmde daha çok görüneceğim

Zendaya'nın ilk filmde yeteri kadar görünmemesi izleyiciler arasında tartışma yaratmıştı

Zendaya, çöl gezegeni Arrakis'te yaşayan Fremen halkının üyesi Chani'yi oynamıştı (Warner Bros)

Dune: Çöl Gezegeni (Dune) oyuncusu Zendaya, 2. filmde daha fazla görünmeyi umduğunu söyledi. Fragmanlardan ve filmin tanıtım materyallerinden Zendaya'nın ekranda daha fazla yer alması bekleniyordu. Ancak ilk film bu beklentileri karşılamamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İzleyiciler Zendaya'nın karakteri Chani'nin Timothée Chalamet'nin oynadığı Paul Atreides'in rüyalarına musallat olan bir kızdan daha fazlası olacağını düşünüyordu. 

Dune: Çöl Gezegeni'nin gişede beklenen başarıyı elde etmesi 2. filmi garantiledi. Bu da Zendaya'nın ekranda daha fazla görünmek için bir şansının daha olacağına işaret ediyor. 

Deadline'a konuşan Zendaya, 2. filmle ilgili kendisini neyin heyecanlandırdığı sorulduğunda şakayla karışık şunları söyledi:

Orada daha uzun süre görünebilirim, ki bu harika.

Zendaya'nın setteki süresi kısıtlı olsa da aktris filmin Ürdün'deki çekimlerine dair olumlu ifadeler kullandı:

Denis yapı kurmakta harikadır ama bu yapı içinde aynı zamanda size özgürlük de tanır. Chani'ye çok çabuk bağlandım. Keşke onunla ve diğer herkesle daha çok vakit geçirebilseydim. Ayrılmak istememiştim.

Ekibe en son katılanlardan biri olan Zendaya şunları ekledi:

Ürdün'e geldiğimde sette çoktan bir aile kurmuşlardı. Geldiğimde herkes kostümlerini giymiş haldeydi ve bu çok güzeldi.

Sette az vakit geçirmesinin bir açıdan avantaj olduğunu belirten Zendaya keşfedilecek daha çok macera olması nedeniyle heyecanlı olduğunu söyledi:

Kitapları okuyan herkes keşfedilecek ve uğraşılacak daha çok şey olduğunu bilir. İlk filmde çok fazla yer almamamın iyi yanı filmi tamamen farklı bir perspektiften görme fırsatı elde etmekti. Setleri ve filmdeki çoğu sahneyi görmemiştim. Ve filmi izlemek hikayenin sadece başlangıcı gibi hissettirmişti. 

 

Independent Türkçe, Deadline, Gizmodo

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU