AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Cumhuriyet tarihi boyunca gelen bütün hükümetlerden başarılıyız

“Devrim niteliğinde işler yaptık” diyen Özhaseki, “Bugünlerde yapılan operasyonların da çok kısa süre içerisinde sabun köpüğü gibi kaybolup gideceğine inanan bir insanım” ifadelerini kullandı

Fotoğraf: AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Antalya'da Kundu Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda, AK Parti'nin hem yerelde hem de genelde eser ve hizmet siyaseti güttüğünü söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Halkın gönlünü kazanarak iş yaptıklarını, bu sayede 20 yıldır iktidarda olduklarını dile getiren Özhaseki şunları söyledi: 

Hükümet noktasında cumhuriyet tarihi boyunca gelen bütün hükümetlerden başarılıyız. Ekonomide başarılıyız, iddiayla söylüyorum her zaman her yerde de tartışmaya varım. Ulaştırma, sağlık, milli savunma sanayiide, enerjide, aklınıza hangi alan geliyor her birinde çok şükür başarılıyız. Devrim niteliğinde işler yaptık.

Yıllardır vesayet rejiminin Türkiye'de hakim olduğunu vurgulayan Özhaseki, AK Parti iktidarında ise vesayet rejimiyle etkin bir mücadele yürütüldüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde vesayet rejiminin engellendiğini ifade eden Özhaseki, "Korkusuzluğumuzu, böyle kötülere boyun eğmeyeceğimizi bir kere daha ilan ettik. O vesayetçi yapı, bizim zamanımızda toprağa gömüldü ve inşallah bir daha da çıkamayacak" dedi.

Özhaseki, AK Parti iktidarında hem özgürlüklerin önünün açıldığını hem de ülkenin dört bir köşesine ayırım yapılmaksızın yatırım yapıldığını vurguladı.

Bunları yaparken çeşitli engellerle karşılaştıklarına değinen Özhaseki, Danıştay saldırısı, e-muhtıra, kapatma davası, gezi olayları, 17/25 Aralık olaylarını yaşadıklarını anlattı.

Bunların hepsinin temelinde hükümeti devirme operasyonu olduğunu vurgulayan Özhaseki, çukur eylemleriyle ise Türkiye'yi bölme hareketi başlatıldığını ileri sürdü.

Son olarak ise 15 Temmuz darbe girişimiyle ülkenin felakete sürüklenmesinin istendiğini ifade eden Özhaseki şu ifadeleri kullandı:

Bunların hepsinin üstesinden gelmeyi bildik Allah'a hamdolsun, çok şükür. Bugünlerde yapılan operasyonların da çok kısa süre içerisinde sabun köpüğü gibi kaybolup gideceğine inanan bir insanım. Yeter ki biz çalışalım, yeter ki birlik içerisinde olalım.

 

AA 

DAHA FAZLA HABER OKU