Alaattin Çakıcı: Sokağa çıkan vatandaşlarımıza CHP ve HDP'nin, uluslararası provokatörlerin bu kışkırtmalarına fırsat vermeyiniz

Çakıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Devlet sahipsiz değildir” dedi

Fotoğraf: AA

Organize suç örgütü yöneticisi olmaktan hüküm giyen ve Nisan  2020’de infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı, ekonomiye ilişkin gelişmelere tepki göstererek sokağa çıkanlara ilişkin bir paylaşım yaptı.

Çakıcı, sosyal medya hesabından “Batı ve Okyanus ötesinin 15 Temmuz'da FETÖ’cüleri devreye sokarak ülkemizde vatan hainlerin ihtilal yaptırmak istediğini aziz milletimiz bilmektedir. Aylardır Türkiye'nin ekonomik kodlarıyla oynayan Batı ve okyanus ötesi ile onların Türkiye'deki yerli işbirlikçileri, doları yükselterek hükümeti ve Cumhur İttifakı’nı yıpratmak istemekte, vatana ihanet eden belirli odakları devreye sokarak vatandaşımızı sokağa döktüren ve onların uluslararası patronlarının bu uğraşlarının boşa çıkacağını sağduyu sahibi milletimiz bilmektedir” dedi.

Çakıcı, “Sokağa çıkan vatandaşlarımıza CHP ve HDP'nin, uluslararası provokatörlerin bu kışkırtmalarına fırsat vermeyiniz” İfadelerini kullanarak, “Devlet sahipsiz değildir. Devletinize lütfen güveniniz” paylaşımını yaptı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU