Keanu Reeves'le tekrar çalışmak isteyen Sandra Bullock: Hız Tuzağı'nın yavaş versiyonunu çekeriz

Aktris, "İki komik yaşlıyı oynarız" dedi

Hız Tuzağı'nda Keanu Reeves, Jack Traven karakterini Sandra Bullock ise Annie Porter'ı canlandırmıştı (IMDb)

ABD'li aktris Sandra Bullock, Keanu Reeves'le yeni bir film çekmek istediğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1994 yapımı Hız Tuzağı'nın (Speed) setinde tanışan Bullock ve Reeves'in arkadaşlıkları yaklaşık 30 yıldır sürüyor. İkili, 2006 yapımı Göl Evi'nin (The Lake House) de başrollerinde yer almıştı. 

Esquire'ın hazırladığı Keanu Reeves dosyası için konuşan Bullock, "İkimiz de ölmeden önce her şeyden çok Keanu'yla bir komedi yapmayı isterim" dedi.

Keanu Reeves'in "komik biri" olduğunu belirten 57 yaşındaki aktris şunları ekledi:

İki komik yaşlıyı oynarız. Bir yol gezisi olur. Yaşlılar olarak bizi bir karavana koyarsınız. Hız Tuzağı'nı bu filmle bitiririz! Sürüşü de çok yavaş yaparız. Dünyayı kızdırırız. İşte bizim filmimiz.

Bullock, Reeves'le yaşadığı ilginç bir anısından da bahsetti. Aktrisin, Reeves'e bana hiç şampanya ve şekerleme hediye edilmedi demesinden birkaç gün sonra Reeves kapıda çiçek, şampanya ve şekerlemelerle belirmiş.

O sohbet sırasında Reeves'in çok az konuştuğunu belirten Bullock bir süre onu rahatsız edecek bir şey söyleyip söylemediğini düşünmüş. Ancak Reeves sohbetten sonra yaptığı jestle oyuncuyu şaşırtmış. 

Bullock, 2018'de Hız Tuzağı'nın çekimleri sırasında Reeves'ten hoşlandığını ama bunun karşılıklı olmadığını düşündüğünü söylemişti. Reeves de 2019'da, "Ona karşı boş olmadığımı besbelli bilmiyordu" demişti. 

Sandra Bullock'un yeni filmi The Unforgivable, 10 Aralık'ta Netflix'te yayımlanacak. Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı merakla beklenen The Matrix Resurrections da 24 Aralık'ta vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, Esquire, CNN, Insider

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU