Will Smith: Eskiden kusacak kadar çok seks yapardım

Aktör ilk büyük ayrılığıyla başa çıkmak için kendisini cinsel ilişkilere vermiş

Will Smith evliliğini "hapishaneye" dönüştürmek istemediği için eşiyle açık ilişki yaşadıklarını söylemişti (AP)

ABD'li ünlü oyuncu Will Smith, 9 Kasım'da yayımladığı anı kitabı Will'de ilk ayrılığının ardından kendisini hasta edecek kadar çok seks yaptığını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kitapta 53 yaşındaki aktör ilk sevgilisi Melanie'yle yaşadığı ilişkinin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasının ardından "bünyesine ters" birlikteliklere sürüklenmiş. 

Hollywood yıldızı kitapta şu ifadeleri kullanıyor:

Çaresizce rahatlamaya ihtiyacım vardı ama kalp kırıklığı için bir hap olmadığından son çare olarak homeopatik ilaçlara ve vahşi cinsel ilişkilere başvurmuştum.

Melanie'ye 16 yaşında aşık olan Smith onun kendisini aldattığı öğrenince farklı tercihlerde bulunduğunu şöyle anlatıyor:

Hayatımın bu noktasına kadar Melanie dışında sadece bir kadınla seks yapmıştım. Ama sonraki birkaç ayda getto sırtlanına dönüşmüştüm. O kadar çok kadınla seks yaptım ki ve bu bünyeme o kadar tersti ki orgazm olmaya karşı psikosomatik bir tepki geliştirmiştim. 

Smith deneyimine dair şunları ekledi:

Kelimenin tam anlamıyla beni tıkamıştı ve hatta ara sıra kusmama neden oluyordu.

Yakın zamanda Will'de yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme gelen Smith'in yeni filmi Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar (King Richard) 19 Kasım'da vizyona girdi.

 

Independent Türkçe, Metro, NZ Herald

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU