Muharrem İnce, Merkez Bankası yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu

Dilekçede TCMB'nin "telafisi mümkün olmayan zararlara sebebiyet verdiği" belirtilerek "kamu zararına sebebiyet vermek" ve "görevi kötüye kullanma" suçlarından cezalandırılmaları talep edildi

Muharrem İnce, Merkez Bankası (TCMB) Başkanı ve Para Politikası Kurulu üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı / Kolaj: Independent Türkçe

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Merkez Bankası (TCMB) Başkanı ve Para Politikası Kurulu üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İnce dün Twitter mesajında "Merkez Bankası Başkanı ve PPK Üyeleri hakkında kanunun kendilerine verdiği görevleri yerine getirmeyerek Türk lirasında değer kaybına, dolayısıyla milletin ve memleketin fakirleşmesine sebep oldukları için suç duyurusunda bulunduk" dedi. Paylaşımda Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan başvuru da yer aldı.

Dilekçede TCMB'nin "telafisi mümkün olmayan zararlara sebebiyet verdiği" belirtilerek "kamu zararına sebebiyet vermek" ve "görevi kötüye kullanma" suçlarından cezalandırılmaları talep edildi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU