Squid Game: Güney Kore adeti, Gi-hun ve yaşlı adamın içki sahnesini açıkladı

Seong Gi-hun ve Oh Il-nam'ın birlikte yer aldığı sahne Il-nam'ın ihanetini derinleştiriyor

Netflix'te yayımlanan Squid Game'in sevilen karakterleri Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) ve Oh Il-nam (O Yeong-su) arasındaki bir sahnenin dizinin sonunu daha dramatik kıldığı ortaya çıktı. 

Screen Rant'ten Ana Dumaraog'un imzasını taşıyan haberde Oh Il-nam'ın ihanetinin göründüğünden daha yaralayıcı olduğu belirtildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Söz konusu sahnede bir araya gelen Gi-hun ve Il-nam bir marketin önünde içmeye başlıyor. Bir noktada yaşlı adam bardağına alkol koyarken Gi-hun onu durduruyor ve bunu kendisi yapmayı teklif ediyor. Bu çok küçük bir detay olsa da Güney Kore'de boşalan bardağı doldurmak büyük bir saygı göstergesi.

Bu nedenle yaşlıların kendi bardaklarını doldurmaması adetten. 

Gi-hun'un Il-nam'ı sadece kısa bir süredir tanıyor olmasına rağmen bardağını doldurmakta ısrar etmesi Il-nam'ın ihanetini çok daha trajik hale getiriyor. 

Yüzlerce kişinin katıldığı oyunda ölümcül organizasyonun kurucusunun Oh Il-nam olduğu ortaya çıkmıştı. 

Gi-hun ise müsabakanın sonunda büyük ödülü kazanmış olmasına rağmen organizasyonu düzenleyenlerle yüzleşmeyi tercih etmişti. 

Dizinin senaristi ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk, Gi-hun'un 2. sezonda döneceğini doğrulamıştı. Bu da Gi-hun'un hesabını kapatmak için geri döneceğine işaret ediyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Polygon

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU