İçkileri uçağa sokamayan yolcular, havalimanında "parti" düzenledi

"Maskelerini çıkarıp aynı şişeden içiyorlar. Sanırım alkol her şeyi sterilize ediyor"

Sosyal medyada viral hale gelen görüntülere 15 binden fazla yorum yapılırken, video yaklaşık 2 milyon beğeni aldı (TikTok/@latinnbellaa)

Havalimanında sıvı madde taşıma kısıtlamasına takılan yolcular, el bagajlarındaki içkileri sırada bekleyenlere dağıttı.

ABD'nin Florida eyaletindeki Miami bölgesine gitmek için havalimanına gelen bir grup kadın, güvenlik kontrolü sırasında sıvı madde taşıma kuralları nedeniyle el bagajlarındaki içki şişelerini uçağa sokamadı.

Güvenlik görevlileri, yolculara el bagajında en fazla 100 milimetre sıvı taşınabileceğini, dolayısıyla şişeleri uçağa binmeden bırakmaları gerektiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fakat kadınlar, içki şişelerini çöpe atmak yerine havalimanında küçük çaplı bir "parti" düzenledi.

Latinnbellaa adlı TikTok kullanıcısının 13 Kasım'da paylaştığı görüntülerde, kadınların içki şişelerini çıkarıp uçağa binmeden içmeye başladığı görülüyor. 

Arkadaş grubu daha sonra da check-in sırasında bekleyen diğer yolculara şişeleri uzatıyor ve içkileri herkesle paylaşmaya başlıyor. 

Yaklaşık 14,5 milyon kez izlenen videoya kimi sosyal medya kullanıcıları olumlu yorum yaparken, kimileri de Kovid-19 şartlarında böyle bir şey yapılmasının doğru olmadığını savundu.
 


Bir TikTok kullanıcısı "Herkesin bir araya geldiğini görmek müthiş" derken, bir başkasıysa "Bu en çılgın uçuş deneyimi olacak. Parti grubunuz toplanmış bile" ifadelerini kullandı.

Öte yandan görüntülere tepki gösteren bir kişi, "Maskelerini çıkarıp aynı şişeden içiyorlar. Sanırım alkol her şeyi sterilize ediyor" diye yazdı. Bir diğeriyse "Kovid'den önce bile ben başkasının şişesinden bir şey içmezdim" dedi.

Videoyu paylaşan TikTok kullanıcısı, daha sonra hesabından arkadaş grubuyla Miami'ye vardığını gösteren bir başka video daha paylaştı.



Independent Türkçe, Daily Star, Indian Express

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU