İlyas Salman: Filmden sonra benden nefret etmeyin

Ömrünü iyiliğe adamış bir kişi olan Elif Ana’nın hayat hikayesinin anlatılacağı filmin tanıtım toplantısında konuşan İlyas Salman, canlandıracağı karakter nedeniyle seyircilere seslendi

İlyas Slaman ve Sermiyan Midyat / Fotoğraf: Milliyet

 

Elif Ana filminin oyuncu kadrosunda yer alan İlyas Slaman, Aliye Uzunatağan, Cezmi Baskın, Ali Sürmeli ve Sermiyan Midyat filmin tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

72 yaşındaki oyuncu İlyas Salman, filmde canlandıracağı kötü karakter nedeniyle şimdiden seyircilere seslenerek, "Filmden sonra lütfen benden nefret etmeyin” açıklamasını yaptı.

Usta oyuncu, "Çok konuştuğum zannedilir. İlk defa çok az konuşacağım. Elif Ana projesi karşıma getirildiğinde, 'Oynayabilir miyim?' diye düşünmedim. 'Oynarım' dedim, her rolü oynarım" dedi.

"Hitler'i alkışlayan bir filmde dünyanın bütün dolarlarını, eurolarını önüme koysalar oynamam"

Salman, "Hitler'i eleştiren bir filmde işkenceciyi de oynarım ama Hitler'i alkışlayan bir filmde dünyanın bütün dolarlarını, eurolarını önüme koysalar oynamam. Elif Ana analar dolusu Anadolu’nun yüreği geniş, yüreği zengin bir insanı. Onun projesinde kötü iyi ayrımı yapmadan rol almak mutluluk verici" ifadelerini kullandı.

Yönetmen koltuğunda Semir Aslanyürek ve Kazım Öz'ün oturduğu, senaryosunu Nihat Behram, Semir Aslanyürek ve Kazım Öz’ün kaleme aldığı filmin çekimleri Elif Ana’nın doğup büyüdüğü topraklarda, Kahramanmaraş’ta gerçekleşecek.

 

Milliyet

DAHA FAZLA HABER OKU