İYİ Parti’nin kurucu üyesi Metin Bozkurt saldırıya uğradı, MHP saldırganlara "Selam olsun" dedi

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yiğit Yıldırım "PKK sevici Ekrem Papazoğlu’na destek arayanlar er ya da geç ülkücü adaletle tanışacaktır" ifadesini kullandı

İYİ Parti kurucu üyesi Metin Bozkurt'a saldıran 8 kişi Bozkurt'u yüzünden ağır yaraladı / Fotoğraf: Twitter

İYİ Parti'nin kurucularından Metin Bozkurt İstanbul Beylikdüzü’nde 8 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

 

 

Bir otoparkta saldırıya uğradığı belirtilen Bozkurt yüzünden ağır şekilde yaralandı.

 

Metin Bozkurt saldırı 2- Tweet.jpg
Bozkurt hastanede tedavi altına alındı / Fotoğraf: Twitter

 

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Ülkü Ocakları İstanbul Eski İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise olay sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımla saldırganlara destek verdi.

Yıldırım, “Kendisini ülkücü olarak tanımlayarak PKK sevici Ekrem Papazoğlu’na destek arayanlar er ya da geç ülkücü adaletle tanışacaktır. Demokrat Ülkücüler adı altında namussuzluğa imza atanların sonu bellidir. Çakallara haddini bildiren Bozkurtlara bin selam...” dedi. 

 

 

Saldırının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından “İYİ Parti İstanbul kurucu il yönetim kurulu üyemiz Metin Bozkurt'a yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Kendisine acil şifalar diliyorum. Sağduyumuzu koruyacağız; kaybetmeyi hazmedemeyip, olay çıkaranlara uymayacağız” şeklinde bir paylaşım yaptı. 

 

 

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da sosyal medya hesabından saldırıyı kınadı. Kavuncu, “İstanbul kurucu il yönetim kurulu üyemiz Metin Bozkurt bu gece alçakça saldırıya uğradı. Aklını yitirmiş, yüreği kararmış bu korkaklar sürüsünün en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini istiyoruz. Bu hain saldırıyı kınıyorum. Provokasyon yapmak isteyen gruplara kesinlikle karşılık vermemenizi, ne olursa olsun fevri davranmayarak, durumu güvenlik güçlerimizin kontrolüne bırakmanızı istiyorum” dedi. 

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU