Obama, eşinin kendisine Bruce Springsteen'i örnek almasını tavsiye ettiğini söyledi

Eski ABD Başkanı, eşinin kendisine şarkıcı Bruce Springsteen'le daha fazla zaman geçirmesini tavsiye ettiğini söyledi

Michelle Obama ve Barack Obama 29 yıldır evli (Reuters)

Barack Obama, eşi Michelle'in kendisini daha iyi anlaması için şarkıcı Bruce Springsteen'le daha fazla vakit geçirmesini söylediğini belirtti.

Eski ABD Başkanı, pazartesi günü CBS'le yaptığı röportajda, "Michelle, 'O (Springsteen) bir erkek olarak tüm başarısızlıklarını ve kusurlarını anlıyor, sense ne tam manasıyla nasıl berbat halde olduğunu o kadar iyi anlamıyor gibisin dedi'," ifadelerini kullandı.

Obama ise cevaben şunları söylemiş:

Haklısın. Hiç şüphe yok.

Obama, Eylül 2020'de The Michelle Obama Podcast'inde evliliği hakkında konuşmuştu. Obama çifti 1992'den beri evli. İkili, 1989'da Şikago'da bir hukuk firmasında tanışmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Michelle Obama podcast'te, "Barack'ı pencereden dışarı atmak" istediği dönemler olduğunu söylemişti. Ancak bu dönemler uzun, hatta bazen yıllarca sürse bile bunun vazgeçmeniz anlamına gelmediğini de sözlerine eklemişti.

Obama, eşinin yorumlarını, yeni bir podcast'le yakında yayımlanacak olan ve Sprinsteen'le işbirliği yaptığı "Renegades: Born in the USA" (Asiler: ABD Doğumlu) adlı kitabının tanıtımında anlattı.

Obama, podcast ve kitabın temasının da kusurlara odaklanmak olduğunu söyledi. Eski ABD Başkanı, "Ve bence podcast'te yapmaya çalıştığımız şeyin bir kısmı, herkesin kendi hatalarını tanımaya biraz daha istekli hissetmesini sağlamaktı" dedi.

Obama, kitapta ABD nüfusunun bir kısmının nasıl halen rüyalarının gerçekleşmesini beklerken, diğer yarısının da hızlı değişime tanıklık ettiği üzerine düşüncelerin yer aldığını da sözlerine ekledi.

Springsteen ise birçok kişinin ABD'de yaşanan değişikliklerden hoşnutsuz olacağını söyledi. Şarkıcı, eski Başkan Donald Trump'ın halkın zayıf yönlerinden faydalanma yeteneğine sahip olduğunu ifade etti. Springsteen, "Sanırım hoşnutsuz birçok kişiyle ilişki kurma yolu bulamazsanız başımız büyük belaya girecek" dedi.

Kitap salı günü yayımlandı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU