Recai Kutan Akit yazarı Şevki Yılmaz'ı yalanladı

Şevki Yılmaz, Saadet Partisi liderlerinin de Binali Yıldırım’a destek vereceğini öne sürerek, “Lütfi Doğan hocam ve Recai Kutan ağabey de bizimle aynı görüşte. Particilikle bir yere varamayız” demişti

Saadet Partisi eski Genel Başkanı ve partinin Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Recai Kutan, Şevki Yılmaz’ın sözlerini yalanladı.

Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya katılan Şevki Yılmaz, Saadet Partisi liderlerinin de AK Parti’nin adayı Binali Yıldırım’a destek vereceğini söylemiş “Lütfi Doğan hocam ve Recai Kutan ağabey de bizimle aynı görüşte. Particilikle bir yere varamayız” demişti.

Yılmaz’ın bu sözlerini Saadet Partisi eski Genel Başkanı ve partinin Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Recai Kutan yalanladı.

Milli Gazete’nin internet sitesine konuşan Recai Kutan, Saadet Partisi’nin İstanbul adayına destek olacağını söyledi.

Recai Kutan’ın açıklaması şöyle:

Bir grup eski siyasi önümüzdeki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi sırasında AK Parti’nin adayını destekleyeceğini ifade ettikten sonra benim ve Lütfi Doğan hocamızın da aynı görüşü paylaştığımızı söyledi. Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı var. Yani bir Milli Görüşçü olarak seçimde Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın desteklenmesi kanaatindeyim. Lütfi Doğan hocamızın da aynı kanaatte olduğunu biliyorum. Bu açıklamayı yapmakta zorunluluk gördüm.

 

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU