Asansör kazası geçiren Davutoğlu'nun programları ertelendi

Davutoğlu'nun partisinin Van programı sırasında, bindiği bir asansör yere çakılması sonucu belinde ciddi bir sıkıntı meydana geldiği açıklanmıştı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Van merkezi ile Gürpınar, Gevaş ve Edremit ilçelerinde vatandaşlarla buluşmuştu / Fotoğraf: Twitter

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun asansör kazası geçirdiği açıklandı. Doktorların istirahat tavsiye ettiği Davutoğlu'nun hafta içindeki programları ertelendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Programları ertelendi

Gelecek Partisi Basın Sorumlusu Ufuk Karcı ise yaptığı açıklamada ise Davutoğlu'nun bu hafta katılacağı Mersin ve Amasya ziyaretlerinin ileri bir tarihe ertelendiği duyurdu.

Karcı, "Sayın Genel Başkanımızın şu anki sağlık durumu iyi olup kısa süre içinde tüm programlarına kaldığı yerden devam edecektir" dedi.

Davutoğlu'nun açıklama iddiasına yalanlama

Ufuk Karcı, Ahmet Davutoğlu'nun  Van Havadis gazetesine yaşanan asansör kazasına dair açıklamarda bulunduğu iddiasını yalanlayarak, "Sayın Genel Başkanımız, ilgili kuruma herhangi bir açıklamada bulunmamıştır. İligiki kurum olan Van Havadis gazetesinden tekzip talep etmiş bulunmaktayız" bilgisini de paylaştı.

Bayraktar için başsağlığı mesajı

Öte yandan geçirdiği kaza sonrası Ankara'ya dönen Ahmet Davutoğlu, bugün hayatını kaybeden Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar için sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Davutoğlu mesajında, "Ülkemizi savunma teknolojisi alanında ileriye taşımak için büyük gayret sarfeden, değerli dostum Baykar Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verdi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU