İmamoğlu: 84 milyon vatandaşımıza, aynı zamanda elbette ki İstanbul’umuza en faydalı işleri yapmalıyım

"Ülkenin en az yüzde 75’inin mutsuz olduğu bir topluma karşı siyasi anlamda muazzam bir ittifakla süreci başarıya eriştirmek ve bu düzenin değişmesini sağlamak ülkemiz için hayırlı olacaktır"

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı'nın da Diyarbakır'da eşlik ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sanatçı Ahmet Güneştekin'in "Hafıza Odası" sergisine katılmak üzere geldiği Diyarbakır'da basın mensuplarına açıklama yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gazetecilerin Diyarbakır'da gördüğü ilgi hakkındaki sorusuna yanıt veren İmamoğlu, "Her gösterilen ilgi, ‘Ben görevimi daha iyi yapmalıyım. Milletimize, 84 milyon vatandaşımıza, aynı zamanda elbette ki İstanbul'umuza bu anlamda en faydalı işleri yapmalıyım' sorumluluğu ile doluyorum" diye yanıt verdi.

İmamoğlu, "Bugün Türkiye'nin en üst seviyede ittifak ruhuyla, günün sonunda en doğru kararı vererek, bugün bana göre ülkenin en az yüzde 75'inin mutsuz olduğu bir topluma karşı siyasi anlamda muazzam bir ittifakla süreci başarıya eriştirmek ve bu düzenin değişmesini sağlamak ülkemiz için hayırlı olacaktır ve bütün o kötü gidişlere son verecek ve geleceğe dönük de muazzam bir başlangıç yapacaktır. Bence şu an motivasyon bu olmalı" dedi.

İmamoğlu, "Benim zaten görevini iyi yapan bir belediye başkanı olduğum takdirde zaten İstanbul 80 ilin karma bir kentidir İstanbul" dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU