Yeni parçasını Instagram'da dinleten Adele: Başım belaya girecek

"Hello" şarkısının sahibi yeni teklisini cuma yayımlayacak

Adele cumartesi (9 Ekim) yeni teklisini ilk kez Instagram canlı yayınında hayranlarına dinletti.

Önceki günlerde şarkıcı, son albümünden 6 yıl sonra cuma (15 Ekim) yayımlanacak "Easy on Me" isimli yeni şarkısıyla müziğe döneceğini duyurmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Adele hayranlarından gelen soruları yanıtlamak ve yeni parçayla ilgili konuşmak için cumartesi akşamı Instagram'da canlı yayın yaptı.

Canlı yayın esnasında şarkıcı, hayranları için ilk defa şarkının bir kısmını çalarken aralarında Alicia Keys, Ben Platt ve Rylan Clark-Neal'ın da bulunduğu hayranların yorum bölümünde çılgına dönmesine neden oldu.

Parçanın bir kısmını çaldıktan sonra Adele, "Hadi bakalım, telefonum şimdiden çalmaya başladı, başım belaya girecek" dedi.

Şarkıcı, adının 30 olduğu söylenen 4. stüdyo albümünün ne hakkında olduğuyla ilgili bir hayrandan gelen soruyu da yanıtladı.

Müzisyen, 2019'da Simon Konecki'den ayrılmasına atıfta bulunarak, "Boşanma, bebeğim, boşanma!" dedi. 

Adele bu hafta verdiği röportajda, birlikte bir oğul sahibi olduğu Konecki'yle aslında basında bildirilenden çok daha kısa bir süre evli kaldıklarını açıkladı.

Müzisyen, Instagram'da yaptığı tartışma yaratan Notting Hill Karnavalı gönderisinin ardından karşı karşıya kaldığı kültürel temellük suçlamalarına da değinerek "bu b**tan havayı koklamayı beceremediğini" itiraf etti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU