George Clooney'den eşine Batman ve Robin yasağı: "Bana biraz saygı duymasını istiyorum"

Bazıları tarafından şimdiye kadarki en kötü süper kahraman filmi olarak kabul edilen 1997 yapımı film, eleştirel anlamda bir fiyaskoydu

George Clooney ve Amal Alamuddin 27 Eylül 2016'da evlenmişti (Reuters)

George Clooney, çoğu kişinin tüm zamanların en kötü süper kahraman filmi olduğunu düşündüğü 1997 yapımı Batman ve Robin filmindeki rolü hakkında konuştu.

Variety'le röportajında Batman rolündeki oyuncuya, daha önce pelerinli savaşçıyı canlandıran Ben Affleck ve Michael Keaton'la birlikte The Flash'teki rolünü tekrar canlandırıp canlandırmayacağı soruldu.

Clooney, "Bana sormadılar" diye yanıtladı.

Bir seriyi benim yaptığım gibi mahvettiğinizde, The Flash geldiğinde genellikle başka yöne bakarlar.

Clooney'nin eşi Amal, "Filmi izlememe izin vermiyor" derken, Clooney de "Bazı filmler söz konusu olduğunda 'Eşimin bana biraz saygısı kalsın istiyorum' diyorum" diye ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Clooney, Chris O'Donnell ve Alicia Silverstone'la birlikte oynadığı ve Joel Schumacher'in yönettiği kötü şöhretli filmde süper kahramanı canlandırmıştı. Oyuncu, daha önce projeyi "para israfı" olarak nitelendirmişti.

Yıldız oyuncu şu sıralar Affleck, Lily Rabe ve Tye Sheridan'ın başrollerini paylaştığı, kendisininse yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi The Tender Bar'ın tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. 

The Tender Bar, Clooney ve Affleck'in 2012 yapımı siyasi gerilim filmi Operasyon Argo'nun (Argo) yapımcılığını üstlendiğinden beri birlikte çalıştığı ilk proje.

Clooney, Affleck'in "çok sağlam hale getirdiğim Batman serisini batırdığı" için birlikte başka bir film çekmelerinin 9 yıl sürdüğünü söyleyerek şaka yapmıştı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU