Tim Burton'ın ikonik karakteri Makas Eller'in Florida'daki evi müze oldu

Filmin çekildiği evi daha önce Tim Burton'ın klasiğine hayran bir çift satın almıştı

Johnny Depp'in başrolünde yer aldığı Makas Eller, 1991'de Hugo Ödülleri'nde "En İyi Dramatik Sunum" ödülüne layık görülmüştü (20th Century Fox)

Tim Burton'ın yönetmenliğini yaptığı ve Johnny Depp'in başrolünde yer aldığı Makas Eller'in (Edward Scissorhands) çekildiği ev müzeye dönüştürüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İkonik filmin çekildiği evi geçen yıl Makas Eller'e hayran bir çift 230 bin dolara (yaklaşık 2 milyon TL) satın almıştı. Evin yeni sahiplerinin ABD'nin Florida eyaletindeki evi film çekiminden hatıralarla dolu bir müzeye dönüştürdüğü belirtildi. 

TMZ'nin haberine göre Joey Klops ve eşi, Scissorland (Makas Diyarı) ismini verdikleri mülkü, 1991 yapımı filmden esinlenerek hazırlanan aksesuarlarla ve filmde kullanılan bir dizi eşyayla süsledi. Çift evdeki aksesuar koleksiyonuna yenilerini eklemek için bağış aradıklarını dile getiriyor

Tampa kentinin yakınlarında bulunan malikane filmdeki Boggs ailesine ev sahipliği yapmıştı. 

 

 

 

 

Evin içi gibi dış cephesinin de filmin atmosferine uygun biçimde dekore edildiği belirtildi. 

Makas Eller tutkunu çiftin en baştan dekore ettiği evin Instagram sayfasında Tim Burton hayranlarının ilgisini çekebilecek pek çok fotoğraf bulunuyor. 

Muhitte yaşayan kişilere saygılı olmak koşuluyla Makas Eller hayranlarının evi ücretsiz ziyaret etmek için randevu alabileceği de belirtiliyor. 

 

Independent Türkçe, TMZ, Daily Mail

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU