Netflix CEO'su Sarandos, Stranger Things'e spinoff çekileceğini ima etti

"Bir seri doğuyor"

Stranger Things'in 4. sezonun gelişi, Kovid-19 pandemisi sebebiyle epey uzadı (Netflix)

Netflix CEO'su Ted Sarandos, dijital yayın platformunun en sevilen dizilerinden Stranger Things'e dair pazartesi günü bir ipucu verdi.

Sarandos, Stranger Things hakkında "Bir seri doğuyor" diyerek ileride dizinin bir veya birden fazla spinoff'unun çekileceğini ima etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Netflix yöneticisi, Vox Media'nın Beverly Hilton'da düzenlediği Code Konferansı'ndaki konuşmasında muhtemel yapımların konusu ya da kimlerin rol alabileceği hakkında hiçbir ayrıntı vermedi. Ancak eğlence sektöründen verdiği haberlerle tanınan Deadline, dizinin yıldızı Millie Bobby Brown'ın başrolde yer alacağı bir spinoff fikrinin tartışıldığını bildirdi.

Hayranların sabırsızlıkla beklediği Stranger Things'in 4. sezonu 2022'de yayımlanacak. Ancak henüz kesin bir tarih duyurulmadı.

Bununla birlikte son sezon için 25 Eylül'de yeni bir kısa tanıtım videosu paylaşıldı.
 


Netflix'in dünya çapındaki "Tudum" hayran etkinliği kapsamında hafta sonu yayımlanan video, seyircileri Hawkins kasabasındaki ürkütücü ve görünüşe göre perili Creel Evi'yle tanıştırdı.

Son sezonla birlikte diziye gren Victor Creel'i, daha önce Freddy Krueger'ı oynayan 1980'lerin yıldızı Robert Englund canlandıracak. Karakterin hikayede önemli bir rolünün olması bekleniyor.

 

Independent Türkçe, Deadline

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU