Fantezilerini anlatan Will Smith "20 kişilik hareminde kimleri istediğini" açıkladı

Ünlü aktör, Jada Pinkett Smith'le uzun evliliğinin sırrını da paylaştı

Will Smith'in eşi Jada Pinkett'ten Jaden ve Willow isimlerinde iki çocuğu bulunuyor (AP)

Amerikalı ünlü aktör Will Smith terapi yöntemi olarak yıldızlarla dolu bir harem kurmayı hayal ettiğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

GQ'ya verdiği röportajda 53 yaşındaki aktör ve şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

Nerede gördüğümü ya da gençliğimdeki saçmalıkları hatırlamıyorum ama sevdiğim ve ilgilendiğim 20 kadınla seyahat etme fikri gerçekten harika bir fikir gibi görünüyordu.

Smith fantezisinde Oscar ödüllü aktris Halle Berry'nin ve ünlü balerin Misty Copeland'in yer aldığını belirterek sözlerini sürdürdü. 

Üç çocuk babası Smith, yaşam koçu Michaela Boehm'le düşünce egzersizi olarak harem fikrini tartıştıklarını da ifade etti. 

Düşüncesini paylaşmak için Berry ve Copeland'le doğrudan iletişim kurmayı düşündüğünü belirten aktör sonrasında vazgeçtiğini açıkladı. Smith, harem üzerinde düşünmenin katı bir Hristiyan olarak yetiştirilmesinin getirdiği yüklerden kurtulmasını sağladığını ifade etti. 

Smith şu ifadeleri kullandı:

Boehm'in yaptığı şey esasında zihnimi temizlemek, kendim gibi olmanın sorun olmadığını bilmemi sağlamaktı. Halle'nin güzel olduğunu düşünmek sorun değildi. Evli olmam ve Halle'nin güzel olduğunu düşünmem beni kötü biri yapmaz.

Bununla birlikte aktör, Jada Pinkett'le evliliğinin tek eşli olarak başladığını ancak zamanla değiştiğini itiraf etti. 

Jada hiçbir zaman geleneksel evliliğe inanmadı… Jada'nın geleneksel olmayan ilişkiler yaşayan aile üyeleri vardı. Yani benden çok farklı bir şekilde yetiştirilmişti. Mükemmel ilişkinin ne olduğuna dair bitmek bilmeyen tartışmalar yaptık. Ve ilişkimizin büyük bir bölümünde tek eşliliği tek mükemmel ilişki biçimi olarak düşünmeden tercih ettik.

Kendi seçimlerini kimseye tavsiye etmese de Smith eşiyle yaşadığı açık ilişkinin evliliklerinin uzun sürmesinde çok önemli olduğunu belirtti. 

Jada Pinkett'la birbirlerine güvendiklerini ve özgürlük tanıdıklarını ifade eden Smith evliliğin "hapishane olamayacağını" söyledi

 

Independent Türkçe, GQ, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU