78 yaşındaki Mick Jagger'ın dansı sosyal medyayı salladı

Rock yıldızının performansı hayranlarını büyüledi

Mick Jagger, 2019'da kalp ameliyatı geçirmişti (AFP)

Efsanevi Britanyalı rock grubu The Rolling Stones'un solisti Mick Jagger, 78 yaşında olmasına rağmen hâlâ enerji dolu olduğunu kanıtladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rock yıldızının, Twitter hesabında paylaştığı ve dans adımlamalarını gösteren video sosyal medya kullanıcılarını şoke etti. 25 Eylül cumartesi yayımlanan video 24 saatten kısa bir süre içinde iki milyondan fazla kez izlendi. 

Kullanıcılardan biri, "78 yaşında ama hâlâ hareket ediyor" dedi. Bir başka kullanıcıysa, ABD Başkanı Joe Biden'la Jagger'ı kıyaslayarak, "Biden ve Jagger'ın aynı yaşta olduğunu düşünmek" diyerek ironik bir paylaşımda bulundu. 

News Beezer'ın haberine göre The Rolling Stones eylülde yeni bir turneye başladı ve söz konusu video da turne için yapılan çalışmalara ait. 

Jagger beğeni toplayan videosunu, "Yarın görüşürüz" ifadesiyle paylaştı. 

 

 

Ultimate Classic Rock'ın bildirdiğine göreyse Jagger yakın zamanda No Filter isimli turnenin grubun son yolculuğu olup olmadığına yönelik soruları yanıtlamıştı. The Rolling Stones'un davulcusu Charlie Watts'ın 24 Ağustos'ta hayatını kaybetmesinin de muhtemelen bu düşüncede payı var. Söz konusu soruyu Mick Jagger, "Bilmiyorum, yani her şey olabilir" diye yanıtlamıştı. 

Kendisine 31 yaşından beri aynı sorunun sorulduğunu belirten Jagger, grubun bir sonraki adımının No Filter turnesinin başarısına bağlı olduğunu söylemişti. Jagger şu ifadeleri dile getirmişti:

Bilirsin, seneye işler iyi giderse ve herkes turne konusunda kendisini iyi hissederse gösteriler yapacağımıza eminim.

 

Independent Türkçe, News Beezer, Ultimate Classic Rock

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU