Machine Gun Kelly bu kez de konserindeki bir dinleyiciyle kavgaya tutuştu

Ünlü rapçinin kimliği belirsiz kişiye yumruk attığı aktarıldı

Louder Than Life Festivali'nde Machine Gun Kelly'nin güvenlik ekibiyle çevrili biçimde şarkı söylediği sırada kimliği belirsiz bir kişinin onu itmesinin ardından arbede yaşandı (YouTube/Tyler Oakes/Junkee)

ABD'li rapçi Machine Gun Kelly, MTV Video Müzik Ödülleri'nde boksör Conor McGregor'la kavgaya tutuşmasının ardından bu kez de konserinde bir dinleyiciyle karşı karşıya geldi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABD'nin Kentucky eyaletinin Louisville şehrinde cumartesi düzenlenen Louder Than Life Festivali'nde sahne alan şarkıcı etkinliğe katılan bir dinleyiciyle kavga etti. 

Page Six'in aktardığına göre kavga, kimliği belirsiz bir kişinin 31 yaşındaki Machine Gun Kelly şarkı söylerken onu itmesinin ardından patlak verdi. 

Kelly'nin bir yumruk savurduğu ve güvenliğin de olaya müdahale ettiği bildirildi. Olayın yaşandığı sırada çekilen videoda Machine Gun Kelly'nin yumruğunun isabet edip etmediği tam olarak anlaşılmıyor. 

Güvenlik ekibinin sükûneti sağlamasından sonra Kelly'nin performansını tamamladığı aktarıldı. 

"Drunk Face" parçasıyla tanınan müzisyen o gecenin erken saatlerinde sahneye çıktığında kalabalıktan farklı tepkiler almıştı ve kalabalığın içinde onu yuhalayanlar da vardı. 

 

 

Festivalde çekilen ve viral olan bir başka videodaysa kalabalık, şarkıcıyı yuhalamadan önce "berbatsın" diye bağırıyor. Videoda konsere katılanlardan birkaçının şarkıcıya orta parmaklarını gösterdiği de görülüyor. 

 

 

Bir noktada tepkilerden bunaldığı anlaşılan şarkıcı, "Pekala konserin geri kalanının tadını çıkarın" ifadelerini kullanıyor. 

Konser videolarının aksine Machine Gun Kelly, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Medya neden sürekli bana dair anlatılarında yalan söylüyor bilmiyorum ama tek gördüğüm festivalde her kelimeye eşlik eden 20 bin muhteşem hayran ve 20 kızgın kişiydi.

 

 

Kelly gönderisini sahneye yakın bir yerden çekilmiş ve konsere katılan hayranların eğlendiğini gösteren bir videoyla paylaştı. 

Rapçinin aldığı tepkinin yakın zamanda Slipknot'ı "maskeli, yaşlı ve tuhaf adamlar" diye tanımlamasıyla ilişkili olabileceği düşünülüyor. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Cleveland.com

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU