Turgut Altınok’a yönelik suçlamada “yeni delil” iddiası

Keçiören Belediye Başkanı Altınok’u, ticari gelirlerinin bir kısmına el koymaya çalışmakla suçlayan işadamı Cengiz Peker, Keçiören Belediyesi Emlak Müdürü Davut Kaya’nın kendisine “Turgut Başkan aksidir, başkanı tanımazsın sen” dediğini öne sürdü

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok / Fotoğraf: Keçiören Belediyesi

İşadamı Cengiz Peker, işletme hakkına 15 yıllığına sahip olduğu Bengi Royal Nikah ve Düğün Salonu’ndaki fotoğraf ve video işlerinin başka bir isme devredilmesini istediğini öne sürdüğü Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok hakkında yaptığı suç duyurusuna “yeni bir delil eklediğini” duyurdu.

Peker, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Keçiören Belediyesi Emlak Müdürü Davut Kaya olduğunu iddia ettiği kişiyle yaptığı görüşmenin ses kaydını ve görüşmenin bir kısmının yazılı dökümünü yayınladı.
 


Peker'in aktarımına göre Davut Kaya, Altınok’un, düğün salonunun fotoğraf ve nikah işlerinin Balkan Dönmez isimli kişiye devredilmesini istediğini aktarıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Peker buna itiraz ediyor ve belediye ile yaptığı sözleşmeyi okuyarak, gelir hakkının kendisinde olduğunu söylüyor.

Emlak Müdürü Kaya ise önce Peker’in sözleşmeye göre haklı olduğunu söylüyor ve sonra şöyle devam ediyor:

Doğrudur Cengiz Bey, bu yazılmış da şimdi bak şöyle bir şey var. Yani Turgut Başkan bu konuda eğer orayı nikah salonunun fotoğraflarını işte birisi yapacak diye söz vermişse bunu yaptırır. Yani bunda biraz siz de düşünün de Turgut Başkan biraz o konuda inatçıdır, şeydir, aksidir bak. Başkanı tanımazsın sen.

Peker, savcılığa ses kaydını verdiği başvuruda Emlak Müdürü Kaya’yı görevini kötüye kullanmakla suçladı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU