Sedat Peker'den Tantan'ın "bilgi kaynağı" iddiasına ilişkin açıklama: Yorumunuz doğrudur

Sosyal medya hesabından Tantan'ın iddialarına cevap veren Sedat Peker, "Sizin ekolünüzden yetişmiş, devletin içerisindeki namuslu görevlilerden ses kayıtları,Whatsapp yazışmaları ve resmi evraklar şahsıma ulaştırılmıştır" dedi

Fotoğraf: Twitter

Organize suç örgütü liderliğinden aranan Sedat Peker, sosyal medya hesabından eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan'ın iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Tantan'ın "Peker'e bilgileri devlet aklına sahip insanlar bunları açığa çıkarmak adına gönderdiyor" ifadeleriyle ilgili Peker, "Yorumunuz doğrudur" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Paylaşımında Tantan'ı da etiketleyen Peker şunları kaydetti:

Kıymetli büyüğüm Sayın Sadettin Tantan, sizi her ne kadar yüz yüze tanımamış olsam da bütün Adapazarlılar, Kafkas asıllılar gibi çocukluğumdan beri hayranlık duyar, saygı beslerim. Yorumunuz doğrudur. Sizleri tanımasa da sizin ekolünüzden yetişmiş, devletin içerisindeki namuslu görevlilerden ses kayıtları,Whatsapp yazışmaları ve resmi evraklar şahsıma ulaştırılmıştır.Kafkas kültüründe uğradığı haksızlık karşısında mücadele için bir yemin eden ve ölene kadar bu sözden dönmeyen savaşçıya“Abrek”ismi verilir.Söz namus.

Ne olmuştu?

Yeniçağ TV’de Emre Kulcanay’ın sorularını yanıtlayan Tantan, Peker'e bilgileri "devlet aklına sahip insanların bunları açığa çıkarmak adına gönderdiğini" ileri sürmüştü.

Sedat Peker’in gündeme getirdiği iddiaları değerlendiren Tantan şu ifadeleri kullanmıştı:

Devletin kendi içinde de artık, oradaki devlet aklına sahip olan namuslu, düzgün insanların da bir şekilde bunu açığa çıkarmak suretiyle halkı bilinçlendirme için bir şekilde açılım sağlanıyor. Bu toplumun uyanmasına katkı sağlıyor. Şu anda tek kişi mahkemeleri çalıştırdığı takdirde kendileri de aynı suç örgütünün içerinde çıkacaktı. Kendini temizleyemeyen bir devlet var.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU