Tuğrul Eryılmaz: Cumhuriyet'in iki Barış'ı bu kasetin Kırıkkanat'ın eline nasıl ulaştığını bulabilecekler mi?

“Orhan Bursalı, Miyase İlknur nasıl tepki (olumlu, olumsuz) verecek?”

Fotoğraflar: T24, Twitter

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında  söylediği "Kılıçdaroğlu ve ekibi hakkında çok kapsamlı bir dosya var. Çok can alıcı bir dosya, çok yakıcı bir dosya. Bu dosya yandaş basının elinde. Bende de var ama yandaş basın çıkaracak normal olarak, öyle söylendi bana" şeklindeki ifadeler tartışılmaya devam ediliyor.

T24 yazarlarından gazeteci Turğul Eryılmaz da bugünkü köşe yazısının bir kısmında Kırıkkanat’ın bu ifadeleri hakkında görüşlerini paylaştı. Eryılmaz, Kırıkkanat’ın köşe komşuları Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan’ı kastederek “Cumhuriyet'in iki Barış'ı bu kasetin Kırıkkanat'ın eline nasıl ulaştığını bulabilecekler mi?” diye sordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

T24 yazarının köşesinin ilgili kısmı şöyle:

Mine G. Kırıkkanat "kıllı erkekler" mealinde bir yazısından dolayı, Radikal'den atılırken ben de, Güldal Kızıldemir'le,  Radikal İki'yi yapıyorduk. "Ben Aydın Doğan'ın kızlarına Paris'ten giysi getiriyorum. Beni nasıl atar?" diye isyan ettiği yolunda çirkin söylentiler çıkmıştı. Ne tuhaf ki, Radikal'de pek üzülen olmamıştı. Neyse... Kırıkkanat şimdi Cumhuriyet'te köşe sahibi. Galiba yayın kurulunda da..

Nokta adlı bir televizyona Yeni Şafak'ın anında üstüne atladığı "Yandaş medyanın elinde bir kaset var o yüzden Kemal Kılıçdaroğlu muhalefet yapmıyor" deyivermiş. Üstelik aynı kaset onda da varmış ama başı derde girer diye yayınlamıyormuş. Ben bu kadarından anlamam. Benim merakım Cumhuriyet'in iki Barış'ı bu kasetin Kırıkkanat'ın eline nasıl ulaştığını bulabilecekler mi?

Orhan Bursalı, Miyase İlknur nasıl tepki (olumlu, olumsuz) verecek? GYY Aykut Küçükkaya istifa edip sonra istifasını geri alacak mı? Halk TV programcıları bu konuyu Cumhuriyetçilerle konuşacak mı? KRT'ye de haksızlık etmeyeyim ve susayım...

 

T24, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU