Nicole Kidman, Tom Cruise'la evliliğine dair konuştu: "Medyaya bunu ben sunmuştum"

Kidman ve Cruise 1990'da evlenmiş ve 2001'de ayrılmıştı

Nicole Kidman ve Tom Cruise'un başrollerinde yer aldığı Gözü Tamamen Kapalı, Stanley Kubrick'in sinemaya veda filmiydi (Warner Bros.)

Hollywood'un deneyimli yıldızı Nicole Kidman birlikte oldukları dönemde eski eşi Tom Cruise'la medyanın büyük ilgi gösterdiği evliliklerine dair konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hem 54 yaşındaki Kidman hem de 59 yaşındaki Cruise 11 yıllık evliliklerine dair nadiren konuşsa da ünlü aktris yeni röportajında çiftin o dönem etrafını çevreleyen medya çılgınlığına değindi. 

Harper's Bazaar'a verdiği röportajda Kidman o dönem ilişkilerine yönelik medya ilgisinden bunalıp bunalmadığına dair soruya da cevap verdi.

Cruise ve kendisinin karşı karşıya kaldığı abartılı ilgiye dair Kidman gülerek, "Gençtim. Sanırım medyaya bunu ben sunmuştum" ifadelerini kullandı. 

Belki biraz daha endişeli hale geldim ama her zaman mümkün olduğunca açık olmaya çalıştım. Ben sadece dünyada bu şekilde yaşamayı tercih ettim.

Kidman sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

Bazen ihtiyatlıyımdır ve incindim ama aynı zamanda dikenli, kapalı bir yaklaşımdansa sıcak bir yaklaşımı tercih ederim. Eşim Keith Urban'la tanıştığımda, 'Kalbin nasıl?' diye sormuştu. Ben de galiba, 'Açık' dedim.

Kidman ve Cruise 1990'da evlenmiş ve 2001'de ayrılmıştı. İkilinin 26 yaşında Connor ve 28 yaşında Isabella isimlerinde iki çocuğu bulunuyor. 

Geçen yıl New York Times'a verdiği röportajda Kidman, 1999 yapımı Gözü Tamamen Kapalı'nın (Eyes Wide Shut) çekimleri sırasında Cruise'la "mutlu bir evliliklerinin" olduğunu söylemişti. Stanley Kubrick'in yönetmenliğini yaptığı filmde ikili, evli bir çifti canlandırmıştı. 

 

Independent Türkçe, Harper's Bazaar, New York Times

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU