Jennifer Aniston ilişki söylentilerini yalanladı: "David Schwimmer benim kardeşim"

"Friends" ekibinin yeniden bir araya geldiği yapımda oyuncular eskiden birbirlerine karşı "büyük duygusal hisler" beslediklerini itiraf etmişti

David Schwimmer ve Jennifer Aniston, Friends'de inişli çıkışlı bir ilişkisi olan Ross ve Rachel'ı canlandırmıştı (NBC/Warner Bros)

Jennifer Aniston, David Schwimmer'ı "kardeşi" olarak gördüğünü söyleyerek ikili arasındaki flört dedikodularına son verdi.

Eski rol arkadaşları uzun zamandır beklenen, Friends ekibini yeniden bir araya getiren yapımda sitcom dizisinin 1990'lardaki ilk sezonunun çekimlerinde birbirlerine karşı "büyük duygusal hisler" beslediklerini söyleyerek bombayı patlatmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Schwimmer, "birimizden biri hep bir ilişki içinde olduğundan" ikilinin hiçbir zaman bir araya gelmediğini söylerken Aniston, "Birbirimize duyduğumuz hayranlık ve sevginin tümünü Ross ve Rachel'a kanalize ettik" diye eklemişti.

Yayımlanan söz konusu özel yapımın ikilinin "duygularını hareketlendirmesinin" ardından oyuncuların yeniden bağ kurduğunu iddia eden asılsız haberler ortaya çıkmıştı.

The Morning Show'un ikinci sezonunun yayımlanmasından önce Entertainment Tonight'a konuşan Aniston, çiftin romantik biçimde bir araya geldiğine dair söylentileri "tuhaf" bulduğunu açıkladı.

Aktris, "Hakikaten buna inanamadım" dedi.

'Gerçekten mi? O benim kardeşim' diye düşündüm.

Bununla birlikte Aniston şunları ekledi:

Fakat yine de anlıyorum. Doğrusu bu bize fantezi ve hayallerin gerçekleşmesi için ne kadar çok beklentinin olduğunu gösteriyor.

Schwimmer'ın temsilcileri söylentiler sırasında spekülasyonun "hiçbir gerçekliğinin" olmadığını söylemişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU