Elton John'un Metallica övgüsü James Hetfield'ı ağlattı

Ünlü şarkıcı, Metallica'nın Nothing Else Matters parçasından övgüyle bahsetti

Metallica'nın yeni "The Metallica Blacklist" albümünde Elton John'la birlikte birçok müzisyen yer alıyor (The Howard Stern Show YouTube)

Britanyalı müzisyen Elton John'un Nothing Else Matters'ı "gelmiş geçmiş en iyi şarkılardan biri" diye nitelemesinin ardından Metallica'nın solisti James Hetfield gözyaşlarını tutamadı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NME'nin haberine göre Metallica, kendi şarkılarını yeniden yorumlayan şarkıcıların yer aldığı 53 parçalık The Metallica Blacklist albümünün tanıtımı için The Howard Stern Show'a katıldı. 9 Eylül'de yayımlanan programda efsanevi rock grubuna Miley Cyrus da eşlik etti. 

Cyrus ve Metallica programda Nothing Else Matters'ı seslendirdi. Söz konusu albümde parçanın yorumuna Cyrus, John, Yo-Yo Ma, Robert Trujillo, WATT ve Chad Smith birlikte imza attı.

Zoom aracılığıyla programa konuk olan John şarkıya övgü dolu yorumlar yaparak şunları söyledi:

Dinleyin, bu gelmiş geçmiş en iyi şarkılardan biri. Hiç eskimeyen bir şarkı.

 

 

John ayrıca Nothing Else Matters'ı yeniden seslendirerek zor bir tercih yaptıklarını belirtti:

Bu şarkıyı çalmanın hiç de akıllıca olmadığını söylemeliyim. Metallica muhtemelen bu tür grupların kaymak tabakasında yer alıyor. Onları gerçekten tanımlayamazsınız. Heavy metal grubu değiller. Sadece heavy metal şarkıları yok. Güzel şarkılar… Bu çok melodik bir şarkı, gerçekten harika…

John'un düşüncelerini dile getirmesinin ardından Hetfield'ın gözünden akan bir damla yaşı hızlıca sildiği görüldü. 

Albümde ayrıca St. Vincent, Phoebe Bridgers, Dave Gahan, My Morning Jacket, Chris Stapleton, Mac DeMarco, Cherry Glazer, Kamasi Washington gibi isimler de alıyor

 

Independent Türkçe, NME, Playtuşu

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU