Milli Gazete yazarı: Hırsını alamıyor olmalı!

“Öfkesini yenemiyor denilebilir. İntikam hissiyle yanıp tutuşuyor denilebilir”

Fotoğraf: AA

Milli Gazete yazarı Zeki Ceyhan, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamaların ardından yaşanan gelişmeleri köşesine taşıdı.

Ceyhan, bugünkü köşe yazısında Bayraktar için “Uzun yıllar birlikte çalıştığı AKP Genel Başkanı Erdoğan tarafından ‘hırsız çuvalına koyulup atılmasını’ bir türlü kabullenemiyor galiba!” yorumunu yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bayraktar’ın yaptığı açıklama dışında sosyal medya hesabında paylaştığı şarkıların manidar bulunduğu kaydeden Ceyhan, özetle şunları yazdı:

Sosyal medyada Erdoğan Bayraktar’ın görevden ayrılırken yaptığı açıklamalarda kendisi ile beraber Başbakan Erdoğan’ın da istifa etmesi gerektiğini söylemesi yüzünden “başına gelenler” anlatılırken insanı hayretten hayrete düşüren pek çok şey söyleniyor. Sosyal medyada yer alan anlatımlara her zaman ihtiyatla yaklaşırız ama Erdoğan Bayraktar’ın bizzat yaptığı açıklamalarda “döverler, öldürürler” gibi sözcüklerin geçiyor olması kafamızı hayli karıştırıyor. Şayet sosyal medyada yer alan anlatımlar gerçekten doğru ise Erdoğan Bayraktar’ın ikide bir neden böyle manidar(!) açıklamalarda bulunduğunu anlayacağız.

Öfkesini yenemiyor denilebilir. Hırsını alamıyor denilebilir. İntikam hissiyle yanıp tutuşuyor denilebilir Bakalım bu hesaplaşma nerelere kadar uzanacak? Kim bilir daha neler duyacağız neler!

 

Milli Gazete, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU