Marvel'dan Pakistan kökenli süper kahraman geliyor

Bayan Marvel, stüdyonun bir sonraki büyük karakteri olabilir

Fotoğraf: The Independent

Marvel, Pakistan asıllı Amerikalı çizgi roman karakteri “Bayan Marvel”ı beyaz perdeye taşımayı planlıyor.

Konuyla ilgili ilk açıklama oyuncu Mindy Kaling’den geldi. Kaling, Marvel yönetiminin Bayan Marvel’ı Marvel Sinematik Evreni’ne (MSE) taşıma konusunda “heyecanlı” olduğunu söyledi.

MTV News’a verdiği röportajda karaktere sevgisinden bahseden Kaling, bu kahramanı canlandırması için nispeten az bilinen bir aktrisin tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kaling “Marvel’da konuştuğum kişilerin karakterle ilgili epey heyecanlı olduklarını düşünüyorum ve sanırım ne yapacaklarını çözmeye çalışıyorlar. Onlara her açıdan yardımcı olacağımı söyledim çünkü Bayan Marvel’ı gerçekten seviyorum. Gerçekten ilgili görünüyorlar ve muhtemelen bir şeyler yapacaklar” dedi.

Kaling daha sonra Twitter’da yaptığı açıklamada, Bayan Marvel’ın televizyon ya da beyaz perdeye  uyarlanıp uyarlanmayacağı hakkında “hiçbir bilgiye” sahip olmadığını ancak sonunda uyarlanınca bunun çok büyük bir çalışma olacağını düşündüğünü söyledi.  

Captain Marvel’ın başarısının ardından Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Bayan Marvel’ın MSE’ye katılmasına dair planları doğrulamıştı.  

Gerçek adı Kamala Khan olan Bayan Marvel çizgi romanda, New Jersey’de yaşayan ve biçim değiştirme yeteneklerine sahip Pakistan asıllı Amerikalı bir genç olarak resmediliyor.


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU