Eternals yıldızı Richard Madden: Çekimler beni bezdirdi

Marvel filminin yıldızı, zorlu sahnelerin çekimlerinin kendisini epey yıprattığını söyledi

Richard Madden, Marvel filminde Eternals ırkından olan Ikaris'i canlandıracak (AFP)

Game of Thrones'da canlandırdığı Robb Stark karakteriyle kendisini büyük bir izleyici kitlesine tanıtan Richard Madden yer aldığı yeni Marvel projesi Eternals'a dair konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Sinematik Evreni filminin çekimlerinin fiziksel olarak kendisini epey "bezdirdiğini" belirten Madden çok zorlu bir süreçten geçtiklerini söyledi.

Wonderland Magazine'e verdiği röportajda Madden, karakteri Ikaris'in filmde çok fazla uçması nedeniyle kablolarla epey vakit geçirdiğini belirtti. Filmin çekimlerinin bu nedenle fazlasıyla tüketici olduğunu söyleyen Madden şu ifadeleri kullandı:

Karakterimin uçması nedeniyle kablolar üstünde çok fazla vakit geçirdim. Bu da fiziksel olarak aşırı derecede bezdiriciydi.

Ünlü aktör filmin anlatısal açıdan hafif bir tonu olduğunu belirterek şu ifadeleri ekledi:

Bu tür hafif bir tonu yakalamak zordur ama önemli olan da bu, mümkün olduğunca bu hafif anları elde etmek. Biraz daha komedi yapmak isterdim. Günün sonunda çok fazla ciddi şey oynuyormuşum gibi hissediyorum.

Filmin kadrosunda yer alan Angelina Jolie de benzer biçimde çekimlerin kendisini epey yorduğunu belirtmişti. Jolie, Eternals için bale dersleri aldığını ve birçok savaş aletinin nasıl kullanılacağını öğrendiğini ifade etmişti. 

Eternals, Avengers: Endgame'in sonrasında yaşananları Marvel hayranlarıyla buluşturacak. Bu yıl Nomadland'le Oscar Ödülleri'nde En İyi Yönetmen ödülünü kazana Chloé Zhao'nun imzasını taşıyacak yapımda Salma Hayek, Kit Harington, Gemma Chan ve Kumail Nanjiani gibi isimler yer alıyor. 

Eternals'ın 5 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Comicbook

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU