Rick and Morty'nin tartışma yaratan fragmanında aslında Daniel Radcliffe oynayacakmış

"Kağıt üstünde kulağa hoş gelen ama işe yaramayacak bir fikirdi"

Christopher Lloyd ve Jaeden Martell'in rol aldığı Rick and Morty'nin yeni tanıtım videosu sosyal medyada epey beğeni aldı (Screen Rant)

Warner Bros.'un anime ve aksiyon dizilerinden sorumlu yöneticisi Jason DeMarco, Rick and Morty'nin dün yayımlanan gerçek oyuncularla çekilmiş fragmanında az kalsın Daniel Radcliffe'in yer alacağını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

14 saniyelik videoda Christopher Lloyd ve Jaeden Martell'in, muhteşem ikilinin C-132 versiyonu olarak yeşil portaldan çıktıkları görülüyor. 

Screen Rant'in haberine göre Twitter'da yaptığı paylaşımla animasyon dizinin ardındaki yaratıcı ekibi kutlayan DeMarco, Geleceğe Dönüş (Back to the Future) serisinin yıldızı Lloyd'un projede yer almasından büyük heyecan duyduğunu belirtti. 

Bununla birlikte DeMarco, Radcliffe'in dizinin "büyük bir hayranı" olduğunu ve esasen fragmanda Morty'yi onun canlandırmasını istediğini açıkladı. 

DeMarco, Harry Potter serisinin başrol oyuncusunun teklifi akıllıca bir şekilde reddettiğini söyledi:

Radcliffe bilgece bizi geri çevirdi. Akıllı adam. Kağıt üstünde kulağa hoş gelen ama hiç de işe yaramayacak bir fikirdi.

Dizinin 5. sezon finali öncesinde paylaşılan tanıtım videosu hayranları epey heyecanlandırdı. NME'nin bildirdiğine göreyse gerçek oyuncularla çekilecek sahnelerin veya bölümlerin olup olmayacağı henüz belli değil. 

 

 

Rick and Morty'nin uzun süredir ertelenen 5. sezon finali bugün yayımlanacak. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU