The Walking Dead yıldızı: Son sezon Breaking Bad kadar tatmin edici olacak

"Ezekiel" senaristlere ve dizi sorumlusu Angela Kang'e güvendiğini söyledi

The Walking Dead'in son sezonu 24 bölümden oluşuyor (AMC)

Dünyanın en popüler dizilerinden The Walking Dead'de (TWD) Ezekiel'ı canlandıran Khary Payton, final sezonunun bir diğer ünlü dizi Breaking Bad'in son sezonu kadar doyurucu olacağını söyledi.

11. sezonla ilgili Insider'a geçen hafta yaptığı açıklamada "Hep Breaking Bad'in son sezonunu düşünürüm. Dizinin sondan bir önceki bölümünü izlemiş ve 'Bunu bitirmelerine imkan yok. Aklımda çok fazla soru işareti var. Çok üzüldüm' demiştim" diyen ünlü oyuncu, şöyle konuştu:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daha fazla yanılamazdım. (Bir şeyler) yapabilecekleri süre zarfında neler yapabildiklerine şaşırdığımı hatırlıyorum. Bu, bana her zaman TWD'nin son sezonu hakkında biraz güven veriyor.

Payton, "Breaking Bad hikayeyi topladığına göre" TWD'nin de aynısını yapabileceğinden emin olduğunu kaydetti.

Dizinin Ezekiel'ı, senaristlere ve dizi sorumlusu Angela Kang'e güvendiğini de sözlerine ekledi:

Kang'in nispeten kısa sürede çok şey yapabildiğini gördüm.

TWD'nin son sezonu 23 Ağustos'ta ekranlara gelmeye başladı. Öte yandan zombi dizisi bütün heyecanıyla devam ederken evrenin hayranları Rick Grimes'ın (Andrew Lincoln) TWD'ye dönüp dönmeyeceğini merak ediyor.

Kang daha önce son sezonda Grimes'ın dönüp dönmeyeceğine yönelik soruyu cevaplamamıştı. Lincoln de nisanda verdiği röportajda son sezonda dönüp dönmeyeceğine yönelik soruyu, "Asla, asla deme" diye yanıtlamıştı

 

Independent Türkçe, Insider, Screen Rant

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU