Cornwall Düşesi Camilla, Meghan Markle'a kırgın mı: "Prens Charles'a verdiği zarardan ötürü onu affetmeyecek"

Sussex Düşesi'nin Camilla Parker Bowles'la arasının açıldığı iddia edildi

Camilla Parker Bowles ve Meghan Markle, Prens Charles'ın Buckingham Sarayı'nda kutlanan 70. yaş gününde bir araya gelmişti (Reuters)

Prens Charles'ın ikinci eşi Camilla Parker Bowles'un, Meghan Markle'ı Galler Prensi'ne yaptıklarından ötürü asla affetmeyeceği öne sürüldü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sputnik International'ın aktardığına göre Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliyet ailesinden çarpıcı biçimde ayrılması sadece Sussex Dükü ve babasının ilişkisini değil Camilla'yla Meghan'ın ilişkisini de zedeledi. 

Kraliyete yakın bir kaynağın son dönemde ailede yaşanan gerginliğin Cornwall ve Sussex düşeslerinin ilişkisine geri dönülemez biçimde zarar verdiğini söylediği bildirildi. İsmi açıklanmayan kaynak şu ifadeleri kullandı:

Cornwall Düşesi'nin, Galler Prensi'ne yaptıkları nedeniyle Meghan'ı asla affedeceğini sanmıyorum.

Sussex çifti ABD'li televizyon sunucusu Oprah Winfrey'e verdikleri röportajda Camilla Parker Bowles'a dair herhangi bir iddiayı dile getirmemişti. Bununla birlikte Prens Charles, Prens William ve Kate Middleton çiftin dile getirdiği iddialardan nasibini almıştı. 

Prens Harry, Los Angeles'a taşındıktan birkaç ay sonra ailesinin finansal desteği kestiğini ve babası Prens Charles'ın kendisini "yüzüstü bıraktığını" söylemişti

Öte yandan Harry ve Meghan çifti 2018'de evlendiğinde Meghan ve Camilla'nın arasının epey iyi olduğu bildirilmişti. Bir kaynak ikilinin ilişkisini şu şekilde tanımlamıştı:

Birbirlerini gerçekten seviyorlar. Samimi bir ilişkileri var ve birbirlerine destek oluyorlar. Camilla, Meghan'a gerçekten çok yardımcı oluyor.

 

Independent Türkçe, Sputnik International, Mirror

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU