Robert Pattinson'ın The Batman'den kazandığı para izleyicilere az geldi

"Bir Batman olarak Robert Pattinson'ın geliri biraz düşük gibi"

The Batman'in 4 Mart 2022'de vizyona girmesi planlanıyor (Warner Bros.)

The Batman filminin başrol oyuncusu Robert Pattinson'ın aldığı ücret, hayranları şoke etti.

Birkaç gün önce Hollywood'un en çok kazananlarını açıklayan sinema dergisi Variety'nin listesinde dikkat çeken isimlerden biri de Pattinson oldu. Listenin son sırasında yer alan yıldız oyuncunun, filmden 3 milyon dolar (yaklaşık 25 milyon TL) kazandığı öğrenildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak dünyaca ünlü aktörün bu geliri sinemaseverlere az geldi. Bir Twitter kullanıcısı, "Bilmiyorum. Bir Batman olarak Robert Pattinson'ın geliri biraz düşük gibi" derken, bir başkası şöyle yazdı:

3 milyon dolar az demiyorum. Ama özellikle de diğer DC/Marvel oyuncuları 10 haneli maaşlar alıyorken Batman gibi büyük bir rol için bu düşük bir maaş.

AndyKiv adını kullanan bir kişiyse, "3 milyon dolar biraz düşük ama ilk filmi olduğu için anlaşılabilir. Pattinson, filmin gişe hasılatından belirli bir yüzde kazanıyordur" diye konuştu.

Popüler sinema sitesi Screen Rant ise Pattinson'ın ücretinin düşüklüğünün sebebi olarak oyuncunun, listedeki diğer isimler gibi gişe canavarı filmlerin yıldızı olmamasını gösterdi.

Haberde, Pattinson'ın Harry Potter ve Ateş Kadehi'nde (Harry Potter and the Goblet of Fire) Cedric Diggory ve Alacakaranlık (Twilight) serisinde Edward Cullen gibi karakterlerle adını duyurduğu ancak daha sonra düşük bütçeli bağımsız filmlerde rol aldığı yazıldı. Bunlar arasında Takip (The Rover) ve The Lighthouse var.

 

 

Robert Pattinson'ın yanı sıra filmde Catwoman karakterini Zoë Kravitz, The Riddler'ı Paul Dano, Penguin'i Colin Farrell, Komiser Gordon'ı Jeffrey Wright, Alfred'i Andy Serkis ve Carmine Falcone'u ise John Turturro canlandırıyor.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Screen Rant

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU