Kaftancıoğlu'ndan saldırıya uğrayan Semir Yapıcı'ya ziyaret

Semih Yapıcı'nın evine yeni taşındığı adresini ise sadece ailesinin ve yakın arkadaşlarının bildiği öğrenildi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,  Semir Yapıcı’yı hastanedeki tedavisi ardından işlemleri devam eden Bahçelievler Kocasinan Polis Karakolu’nda ziyaret etti/ Fotoğraf: CHP

"Hudut namustur" yazılı pankart astığı için geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ardından yurtdışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılan 6 gençten biri olan Semir Yapıcı, sabah saatlerinde işe gitmek için Bahçelievler'deki evinden çıktığı sırada kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırıya uğradı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik'le birlikte saldırıya uğrayan Semir Yapıcı'yı hastanedeki tedavisi ardından işlemleri devam eden Bahçelievler Kocasinan Polis Karakolu’nda ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Alınan bilgiye göre Semih Yapıcı'nın evine yeni taşındığı adresini ise sadece ailesinin ve yakın arkadaşlarının bildiği öğrenildi.

Katancığoğlu: Zorbalık devam ediyor hala

Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından da paylaşım yaptı.

Kaftancvıoğlu, "Dün İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya saldıran zihniyet bugün de Hudut Namustur dedikleri için gözaltına alınan gençlerden biri evinin önünde pusu kurarak darp ettiler. Alçak ve korkaksınız! Saldırtan zihniyet ülkenin en büyük beka sorunudur" dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU